Nesze!szer

Top trendek Londonból

2013. szeptember 21.

1-springrunwaylondontrends.jpg

Zajlanak a divathetek világszerte, de a londoni kifutók már kiürültek, ezért összegyűjtöttük a legizgalmasabb trendeket a következő szezonból.

 

2-tomfordspring201424.jpg

 

1. Csillogj!

A kifutó szinte ragyogott a kollekcióktól, szó szerint! Rengeteg metál fényű, fényes hatású, fémes hatású, kristályokkal díszített ruhakölteményeket láthattunk. Erre tökéletes példa Tom Ford, aki egy valóságos túrára vitte a nézőket a kristályok és a flitterek világában. 2014 tavasz csillogó lesz!

 

3-househollandspring201425.jpg

 

House of Holland-Henry Hollandot a mexikói utcai divat ihlette meg kollekciójának megalkotásakor. Fémes hatású extravagáns narancs színű bomber kabátok és kacér kis ruhák mindenhol!

 

4-christopherkanespring201423.jpg

 

Christoper Kane- Valóságos futurisztikus ruhakölteményeket alkotott meg a tervező erős metálos csillogással és virág mintákkal.

 

5-_topshopuniquespring201437.jpg

 

Topshop Unique. A csillogás mellett a bohém stílus ihlette a szabad szellemű kollekciót. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az egyik ruhát egy törött tükörüveg darabokból kirakott virág mintával díszítették. Igazán extrém!

 

6-burberryspring20145.jpg

 

2.,Virágom virágom

Virágok, lágy pasztell mintákkal szó szerint beborították az idei kifutókat. A 2014-es tavasz a szofisztikáltságról és a lágyságról szól majd. A Burberry Prorsum imádói virágba borulnak majd, és úgy ragyognak majd, mint egy igazi angol rózsa.

 

7-_matthewwilliamsonspring201423.jpg

 

Matthew Williamson számára nem ismeretlenek a színes minták, és ez alól 2014 sem lesz kivétel. A százszorszépek minden árnyalatban tündökölnek majd a kollekciója darabjain.

 

8-marykatrantzouspring201421.jpg

 

Mary Katrantzou 18. századi ihlette meg a tervezőt és rengeteg virágmintával díszítette a cipőket és ruhákat merész színösszeállításokkal.

 

9-mulberryspring201414.jpg

 

Mulberry-Emma Hill az utolsó tervezői kollekcióját mutatta be a divatháznál. A túlméretezett virágmintákra és meleg színekre helyezte a hangsúlyt.

 

10-davidkomaspring201427.jpg

 

3. Élre szabva

Bőr és ragasztott neoprém élezi ki igazán a tavaszi szezont. A sötét árnyalatok, mint a barna és fekete színekkel emelik ki a nőiességet. David Koma tervezőt a Japán szamurájok világa ihlette meg amelyet bőrrel kombinálva az erőt és a harciasságot emeli ki.

 

11-daksspring20141_1.jpg

 

Daks: a márka igazán kedveli kemény bőr anyagokat, ám ezúttal egy kis szexepillel és tapadós darabokkal lágyította meg a bőr kabátok durva megjelenését. (Nagy kedvencünk!)

 

12-mulberryspring201419.jpg

 

A Mulberry ház az igazi angol szépséget bőrrel vadította meg. Fényes és izgalmas sziluettekkel visznek izgalmat majd a női ruhatárakba.

 

13-tomfordspring201410.jpg

 

Tom Ford feszülős darabokat tervezett és érzéki formákkal emeli ki az erős és magabiztos nők szépségét. Ez a szoknya és kabát garantáltan kilendít majd a „jó kislány” szerepéből.

 

14-matthewwilliamsonspring201414.jpg

 

4. Fiús felső nőies szoknyával

A maszkulin felsőt egy kis játékossággal és a hagyományos nőies formákkal ötvözték, hogy igazán egyedi megjelenést kölcsönözzön viselőjének. Rengeteg mintával és nyomattal bolondították meg a hagyományos kis fehér pólót, amelyhez most egy kis kacér szoknyával párosítva visz egyéniséget a tavaszi trendekbe. Mint, Matthew Williamson aki a kézzel készült mintás pólókat pasztell szoknyákkal őrjítette meg.

 

15-peterpilottospring201424.jpg

 

Peter Pilottot  jellemzik az egyedi és merész formák. Színes felsőket merész mintázatú nagy szoknyákkal párosítva vitt egy kis csavart a viseletbe.

 

16-househollandspring201430.jpg

 

House of Holland- Henry Holland igazán érdekes kombinációt alkotott. Eddigiektől eltérően csipke szoknyát egy gazdagon díszített pólóval és kamionos sapkával képzeli el a tavaszi megjelenést, ezzel teremtve egyensúlyt az utcai stílus és az igazán nőies részletek között. Hallelujah!

 

17-burberryspring201420.jpg

 

A Burberry Prorsum divatház a hagyományos gombos blúzokhoz vagány kötött szoknyákkal képzeli el a tavaszi szezonra. A retro stílus újraértelmezett verziója igazán ütősre sikerült.

Nektek melyik a kedvencetek?

Nesze!Eszti

(forrás: fgr)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr785526650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása