Nesze!szer

Szeptemberi pirózás

2013. szeptember 21.

 

AW_GoldenWinterWoods.jpg

 

Semmi kétség, hűvösre tett bennünket az időjárás. És azt beszélik, hogy a vénasszonyok sem állnak már munkába idén, vagy csak alig Vigaszdíjként előszedtük a pokróc-csoki-dvd kombót és meggyújtottuk az új AirWick illatgyertyánkat. Igen, a márka megint előrukkolt valami újdonsággal: ismerkedjetek meg a Pearl Infusions gyertyával, aminek a belsejében illóolajgyöngyöket találsz, átlátszó zselében. Ezek segítik hosszan tartani a szeder, az alma és a vanília finomságait. A gyöngyök még csillognak is a láng alatt, nagyon meghitt. Ha napi néhány órára meggyújtod, akkor kb egy-másfél hétig tuti elég - szó szerint. 

Nesze!Dia

Air Wick® Colours of Nature Pearl Infusions illatgyertya (Bíbor Fagyos Szeder, Rubinvörös Alma, Selymes Vanília Virág) 1 699 Ft

 

AW_ScarletFrostedMulberry.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr835525005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása