Nesze!szer

Antidepresszáns szombatra

2013. szeptember 21.

prada-spring-2014-8.jpg.pagespeed.ce.zXkVGQtevD.jpg

Figyeld meg, hogyan kommunikálsz. Szeretettel, humorral, vagy csak düh és szitkozódások szaladnak ki a szádon? Akkor azt fogod észlelni, a világ is ilyen körülötted. Bántó, sértő, gonosz. Van, aki egy harminc évvel ezelőtti sérelmet nem tud elengedni, húzza magával, mint egy öreg fekete bőröndöt és csak fájdalmak sorozatából áll az élete. Ne legyél ilyen. Adj mindennek annyi időt, amennyi szükséges, de ne ücsörögj az önsajnálat mély gödrében sokáig. Mert fent mindig süt a nap, de csak te tudsz kimászni onnan, senki más. Ám ne úgy indulj el, hogy haragszol a világra. Hagyd bent a gödörben a sérelmeidet. Nézz szembe velük, köszönd meg, hogy tanítottak, emeltek téged és ints búcsút nekik.

Aztán a mélyből kiérve betemetheted a régi gödrödet és sok szeretettel, vidámsággal megépíthetsz egy új életet magadnak. 

Szabó Patrícia

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr55525845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Life Hacker | NapiHack · http://lifehacker.blog.hu/ 2013.09.22. 00:44:02

amilyen QrvaJó tanács, legalább annyira nehéz megtartani... ;)

mellesleg számtalan módszertan létezik a tudatos elnyomástól, a visszakérdezésen, az esti "napszemlén", a naplózáson át tudatos, következetes visszakérdezésig (mit és miért illetve teszek/dondolok/érzek...)
süti beállítások módosítása