Nesze!szer

Huszonhét évesen fedezték fel!

2013. szeptember 15.

drake1.jpg

Saját bevallása szerint három hónapja volt még csak modell, amikor a Párizsi Divathéten megnyitotta Christopher Kane show-ját februárban. És még csak huszonhét éves. Itt valahogy nem stimmel a matek, hiszen ebben az iparágban harmincon túl már nyugdíjazás várható, a legtöbben ebben a szakmában még érettségi előtt berobbannak a kifutókra. Drake Burnette-tel viszont máshogy történt. Szerinte a kimondatlan korhatár egyébként isigazságtalan a modellekkel és a balerinákkal szemben, korai lehúzni a rolót ennyi idősen. Persze adódnak fizikai korlátok, de a nő ekkorra lesz igazán nő, hiszen kivirágzik, egy késő húszas – kora harmincas már tudja, mit akar, tudja, hogyan érheti el, ők azok, akik igazán befolyásolják a közízlést.

 

drake2.jpg

 

Drake (akinek sárkány a beceneve, ha már egyszer a keresztneve azt jelenti svédül) szerény texasi lány, azaz, nő, akit nemrégiben fedezett fel magának a divatvilág. Eddig filmezéssel foglalkozott, szereti a tacot texasi módra, de csak reggelire, ha tehetné, szigetet nevezne el a testvéréről és ha stílustanácsot kérnek tőle, akkor annyit mond, ne erőlködj semmin. Ő maga konzervatívan öltözködik, a barátjától lopott darabokkal kiegészítve a ruhatárát. Szeret olvasni, meditálni, igyekszik korán kelni, de számára nyolc óra is túl korán van. Sehova nem megy a Weleda arcápolói nélkül.

 

 

drake3.jpg

 

Alázattal mesélt arról, hogy Kate Moss-szal történt találkozása és közös munkája olyan volt, mintha megbizonyosodhatott volna, hogy tényleg léteznek tündérek. Vallja, hogy ha az ember elveszíti a csodálkozást saját helyzete iránt, könnyen áteshet a ló másik oldalára. Ügynöke, Tanni Foreman, aki rátalált Marfa városában azt mondja róla, időtlen lány, akit nem egy-egy tulajdonsága miatt fognak szeretni, hanem mert újra és újra látni akarja az ember. Most éppen a New York-i Divathét és a Wall Street Journal szeptemberi címlapja körül zsizseg, reméljük, találkozunk még vele.

Nesze!Tam

 

drake4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr585503688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása