Nesze!szer

Ősszel se szagosodjunk!

2013. szeptember 07.

Fresh_Step_ShoeSpray_Scholl.jpg

Gondolná az ember, hogy a zárt cipős időszak beköszöntével eltűnik a sokaknál messziről érezhető lábszag. De mint ma megtapasztaltunk, sajnos, ez nincs így: Tehát azt gondoltuk, talán jóságos lehet, ha ajánlunk egy olyan spray-t, amelyet a lábbelibe kell fújni. Lábszagűző cipőspray a neve. Az a jó benne, hogy megelőzi a gombásodás kialakulását is, amelyről úgy tűnik, sokak problémája, ha minden második hirdetés a tévében erről szól. Ja, 24 órás a védelem ám!

Scholl® Fresh Step Lábszagűző cipőspray -  1 699 Ft 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr215484769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.09.09. 07:55:08

nem hallotatok még a tisztasági betétről: Nekem az az első, ha új cipőt veszek, hogy azonnal teszek bele egyet, mert a bélés amúgy hamar koszolódik (elég 1x levenni a cipőt, ha a házigazda úgy kivánja, összeszeted a lakás összes mocskát és bele a cipőbe ) még akkor is ha nem mezítláb hordod.
Cserélhető, magától tapad, és jó illatú, nem egy eszement összeg, és kapható már szinesben is nem csak fekete fehérben.
Érdekesnek tartom, hogy sokan a mosható alsó neműbe teszenek betétet, míg a cipőt csak ugy felhúzzák pedig azt nem igen lehet kimosni.
süti beállítások módosítása