Nesze!szer

Kim Kardashian Lagerfeld szemével

2013. szeptember 06.

kimk lagerfeld.jpg

kimk lagerfeld5.jpg

Carine Roitfeld egy évvel ezelőtt debütáló, önálló divat magazinja, a CR Fashion Book immáron a harmadik kiadással jelentkezik. A borító minket picit meglepett, ugyanis a címlaplány nem más, mint Kim Kardashian. Igen, az a Kardashian nővér, akinek családjának életét évekig nézhettük a TV-ben, akinek Kris Humphries-zal kötött házassága nem tartott tovább 72 napnál, és aki idén júniusban életet adott Kanye Westtel első, közös gyereküknek, North Westnek... 
A francia Vogue ex-főszerkesztőnője pedig meg is fűzte őt, mutassa meg a pocit. Ráadásul Karl Lagerfeld kameráján keresztül látható ez a has. A többi várandós celeb képpel ellentétben, Kim gondosan ügyelt arra, hogy kizárólag a pocakjáról és ne meztelen testéről szóljon a történet. Az aktuális lapszám különlegessége mégis a címlap marad, ahol Miss USA egy Maison Martin Margiela kövekkel borított maszkot visel, meg más fura képek is vannak, de mi most Kimre koncentrálunk. Mit szóltok?   
Nesze!Dia
kimk lagerfeld2.jpg
kimk lagerfeld6.jpg
kimk lagerfeld3.jpg
kimk lagerfeld4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr755496584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.09.07. 18:50:44

végre nem a tipikus meztelen terhes képek.
süti beállítások módosítása