Nesze!szer

Sztárok és körmök

2013. szeptember 05.

körmös kate middleton.jpeg


Apróságnak tűnhet, mégis, nagy hatással van az emberekre nem csak az ismert emberek hajviselete, ruhája, hanem a körmük színe és formája is is. Az angol királyi család nevesebb rendezvényeken kesztyűt viselnek, ha azonban látni engedik kezeiket teljesen természetes, rövid festetlen körmöket viselnek. Természetesen ápoltan. Kate Middleton-ról példát vehetünk! (A képen a picinél valószínűleg még nem kellett manikűr...) 

körmös obamáné.jpeg

A másik kontinensen Michelle Obama picit másként marad természetes, bár ő a divatos ruháival is korszakalkotó a first ladyk sorában. Szintén visszafogott, természetes körmei hosszabbak és natur színt is visel. Háziasszonyok és business dress code-os munkahelyen dolgozó nőknek tökéletes követendő példa.

körmös madonna.jpeg


Elhagyva a politika világát, átevezve a pop csillagok és celebek vizére, itt már ugye nincs viseleti megkötés. Érdekes, hogy az egyébként extravagáns Madonna a fellépésein és a hétköznapokban is teljesen szín menetes körmöket visel. Valószínűleg, ő nem a karmaira szeretné felhívni a figyelmet. 

 

körmös katy perry.jpeg

körmös rihanna.jpeg


Az ifjabb generációt nézve már más a helyzet. Katy Perry, Rihanna kihasználják a körmeik adta felületet is. Rajongóik naprakészen követik az újításaikat. Arcmás minta, smiley, neon zöld citromsárga és még ki tudja mi vár ránk. (Kreativitás rulez!)

körmös gaga2.jpeg


Lady Gaga a teljesen egyszerűtől az extrán extrémig mindent bevállal , az ő cifra karmait csak erős idegzetek tudják követni és persze azok, akiknek a főnöke toleráns, meg persze nem kell kapálniuk a dinnyeföldeken. 

 

körmös nicole.png


Nicol Scherzingert énekesnőként és Hamilton párjaként ismertük meg. A prostis táncos külsejű lányból igazi dívává érett. A ruháihoz passzoló színű rövid körmöket visel azóta. Tökéletes összhangot sugároz, követésre méltó példa ő is.  Bárki igéz is meg minket a lényeg hogy azonosuljunk a választott színnel és formával és persze, passzoljon az egyéniségünkhöz. Ja, és az állásunkhoz is.

(Brigi oldala ITT, ha szép, akár egy ismert embertől ellesett körmöket szeretnél.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr795496251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása