Nesze!szer

Vissza a suliba!

2013. szeptember 04.

vissza a suliba.jpg

Becsengettek, már amennyiben valaki nem észlelte volna...Visszagondolva a régi diákidőnkre, akkor sem szerettünk kevésbé sminkelni, mint most. Persze a suliban mindent csak szolidan lehetett (még egy ok, a matekórán kívül, amiért nem szerettük), de azért van néhány „alapvető szükséglet”, amit bármikor magadon viselhetsz, és amiért még fekete pont sem jár.

1. Szájfény

Egy tökéletlen nap tökéletes megoldása lehet, hiszen a szájfényben éppen azt szeretjük, hogy nem kell belőle sok, mégis minden nap természetesen szépek leszünk tőle. Csillogást csempész nemcsak a szemünkbe, az ajkunkra is.

Max Factor Vibrant Curve Effect szájfény 01 Understated 2799,-Ft

2. Alapozó

Napi 8-tól 16-ig izgulni, örülni, szomorkodni, igazi érzelmi hullámvasút az ember lányának, nem is csoda, ha mondjuk egy jó szerda végére végére, jobban kifényesedsz, mint egy üstökös. Egy remek alapozó azonban igazi szövetséges lehet, azzal, hogy egész nap a helyén marad, elfedi a bőrhibákat, és természetes ragyogást ad a bőrnek.

Astor Perfect Stay 24H Oxygen érintésálló alapozó 6096,-Ft

3. Szempillaspirál

Mondanunk sem kell, hogy ő a kedvencünk, hiszen a kis fekete már önmagában is kitesz egy komplett sulis sminket.

Maybelline Volume Express One By One Satin Black szempillaspirál 2777,-Ft, vagy ugye az új Big Eyes

4. Pirosító

Irulni-pirulni is nagyon szeretünk, függetlenül attól, hogy épp kaptunk-e valakitől szerelmes levelet. A rózsaszín árnyalatokat jobban kedveljük, szerintünk az sokkal inkább iskolásabb, de a barack is jó választás. (A bronzosítást tegyük el jövő nyárra!)

Rimmel Lasting Finish mono pirosító 020 Pink Rose 2087,-Ft

Neked milyen termékek vannak a táskádban? 

Nesze!Dóri

(kép: pinterest)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr335494752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása