Nesze!szer

Big Eyes?

2013. szeptember 03.

Big_Eyes modell_preview.jpg

Az egyik kedvenc témátok a szempillaspirál, jól megtanultuk ezt már mi is. És ma nálunk igen aktuális lett egy újdonság. Nem adta ugyanis az Isten (bármelyik is) az alvást, köszönhetően a szomszédnál elkezdődött festésnek. (Hatkor felsorakoztak a munkások, ezúton köszönnénk a korai kezdést... se). Szóval, midőn tükörbe néztünk, két kicsi gonosz malacszem tekintett vissza ránk. Ennél már csak az volt a durvább, hogy mindez a saját arcunkon került elhelyezésre. Na, gondoltuk, gyors segélyként tesztelni kezdjük a Maybelline új szempillaspirálját. Hátha ez segít ezen az áldatlan állapoton... Tudni illik a sminkesek is legtöbbször ehhez a márkához nyúlnak, mióta világ a világ. Múlt héten találkoztunk először ezzel a termékkel, de még nem éreztük a késztetést a bevetésre. De ma!

Indulásként megtanulmányoztuk. Ez az újdonság két kefés megoldással operál. A felső pillákra és az alsókra is külön kis eszköz van. Illatra a spirál adta a jót, ezerszer elmondtuk már, de ez nekünk fontos. A felső sorral kezdtünk. Különös extrát nem tapasztaltuk, de konstatáltuk, a a bal szemünk külső részén még mindig vannak hiányosságaink a technikánkat illetően. Aztán jött a másik kefe. Na, ez igen praktikusnak bizonyult, példának okáért azért, mert ilyenkor mindig kinyomjuk a saját szemünket és nagyon szépen összerajzoljuk a szemünk fehérjét is. Na, ezúttal ez most elmaradt. Itt nem alkalmaztuk a két réteges technikát, egy bőven elég volt. Már csak azért is, mert a festők korai kezdésének köszönhetően komoly árkokat helyeztünk el ma orcánkon. Felül duplán kentük, szép, fekete lett és ívelt is. Brutális eredményt nem adott, nem kaptunk felkéréseket a manga képzőbe, de nem lett rossz, na... Nyílt lett a tekintetünk rendesen, és a kis gonosz malacka szemek is szűnni látszanak. Elégedettek vagyunk, így mondanánk, szép eredményt adott, nem egy átveréssel van dolgunk. Na jó, azért persze még tudunk dörmögősen utálatosak lenni egész nap, de ezen az új Maybelline spirál sem segít. Talán egy újabb kávé extra adag karamellával...ha láttok egy hangosan horkoló furaságot nagy pillákkal beleesve egy bögrébe, tudjátok, egy Nesze onlánnyal van dolgotok. (A felső kép illusztráció, sajnos, nem bennünket ábrázol, de bátran próbáljátok ki ezt a terméket, ha épp spirál beszerzésen töprengtek, nem bánjátok meg.)

Maybelline Volum 'Express Big Eyes szempillaspirál - 2 499 Ft

Big_Eyes product_preview.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr585489220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása