Nesze!szer

Az ajkak a nők szimbólumai

2013. augusztus 15.

DP_FLASH_LACQUER.jpg

...fogalmazta meg gondolatait Giorgio Armani új, Flash Lacquer ajaklakk kollekciója megjelenésekor. Erről mindenki azt gondol, amit jónak lát, azt viszont hozzá kell toldanunk, hogy az újdonság felkenése után tényleg beigazolódni látszik az olasz divatguru állítása... Az ajaklakkot a szájfények szerelmeseinek ajánlanánk. Akik szeretik ha nagyon színesen csillog az a szimbólum. Mert a Flash Lacquerrel most egy úgynevezett önmagát elsimító formulát tartalmaz, aminek köszönhetően a fény jobban tükröződik az egyenletes felszínen. A választék nyolc új színből áll, így mindenki megtalálhatja a szájára valót. A Mammut II. Douglas Parfüméria Giorgio Armani standján meg is nézheted őket. Jó szájalást! 
Nesze!Dia
Giorgio Armani Flash Lacquer ajaklakk 9 000 Ft 
 
 
 
 
 
FLASH_LACQUER_BOTTLE.jpg
 
 
18Lacquers_Fd_blanc.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr625460251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babó 2013.08.15. 13:49:32

nos, legyünk pontosak: a női nemi szervek szimbóluma. ha kirúzsozod, akkor már az izgalomban lévő nemi szervé. a rúzs meg nem kicsit fallikus.
csak, hogy tiszta legyen a kép :))

beautyka 2013.08.15. 14:00:05

@babó:
hát, armani nem magyarázta ennyire aprólékosan... D
süti beállítások módosítása