Nesze!szer

Éjszakai jótevő

2013. augusztus 11.

ANR_2013_Model_Shot_Expires_Dec_2013.jpg

Az Estée Lauder vezető regeneráló széruma, az Advanced Night Repair augusztustól megújulva hódít majd a kozmetikai piacon. Az éjszakai bőrregenerálás úttörőjeként is becézett terméket, Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II névre keresztelték és most picit változtattak az összetételén. Ugye, az Estée Lauder az elsők között ismerte fel, hogy a bőr számára az éjszaka a megfelelő időpont a nap során elszenvedett károsodások regenerálására. Na, most összedolgoztak kettő jótevő technológiát, azaz a Catabolysist, ami a tisztításért felel, illetve a Chronolux™-t, ami összehangolja a természetes éjszakai regeneráló folyamatokat, biztosítva a bőr a megfelelő időpontban történő regenerálódását. Igen, ez lehet nekünk is zizi kicsit, ezért inkább felsoroljuk, hogy mire jó még ez a szérum:

  • enyhíti a főbb ártalmas környezeti hatások mindegyikét, beleértve az ózon, a légszennyezés és az UV sugarak által okozott látható károsodásokat;
  • semlegesíti a környezetben felszabaduló szabad gyökök akár 90%-át , mielőtt azok kárt tehetnének a bőrben, illetve 
  • folyamatosan hidratál.
Nekünk nem kell több érv, eddig is szuper volt az Advanced Night Repair.
Nesze!Dia
ANR_F13_DPS_Expires_Dec2013.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr225451345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása