Nesze!szer

Vidám vasárnap

2013. augusztus 10.

oroszlán énekel.jpg

Van egy évek óta dédelgetett álmod? És mire vársz? Vagy kire? A te álmaidat csak te válthatod valóra. Nincs olyan, hogy egyszer csak csenget a postás és tálcán szállítja beteljesülve a vágyaidat, neked pedig csak az átvételi elismervényt kell aláírnod. Hány embert ismersz, aki csak sóhajtozik és hümmög, hogy ezt vagy azt ő is szerette volna, csak nem ért rá, nem volt bátorsága, nem volt ideje, nem volt pénze...? Ezek mind kifogások, amelyekkel esetleg te is azt próbálod megmagyarázni magadnak, miért ne tedd, miért ne induljál el. 

Ha úgy akarsz majd feküdni utolsó perceidben a halálos ágyadon, hogy azon hümmögsz, mennyi mindent kezdhettél volna az életeddel, akkor ne mozdulj meg. Akkor maradj csak a négy fal között, kapcsold be a tévét és töltsd haszontalan, értéktelen dolgokkal az idődet, foglalkozz nem létező emberek mindannapjaival. De ha szeretnél büszke lenni magadra és szárnyakat kapni a boldogságtól, akkor indulj el. Ne holnap, ne tegnap, hanem most. És tudod, ahogy az Alkimistában írja Coelho: a mindenség összefog. A te szíved vágya pedig teljesülni fog. 

Szabó Patrícia

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr435454573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása