Nesze!szer

Hogy ne csak Lassie találjon haza

2013. augusztus 10.

kutya bottal.jpg

Sajnos manapság egyre kevesebb hely van ezen a világon, ahol nem találkozunk kóbor kutyákkal és macskákkal. A mi szívünk mindig összeszorul, valahányszor látunk egy „Vajon, mit tettem, amiért ezt érdemeltem?”, vagy „Már nem szeretett a gazdi, azért kell most itt lennem?”-féle tekintettel. Úgy tűnik, ez másokat is zavar, sőt még hangot is adnak nemtetszésüknek, ugyanis két chilei egyetemista úgy döntött, felnyitja az emberek szemét, hogy az utcák bizony tele vannak „önzetlen szeretet adókkal”,. Ők pedig másra nem vágynak, minthogy valaki befogadja őket, és akihez egy életen át hűségesek maradhatnak. Nagyon kreatív módját választották a figyelemfelkeltésnek, lufikat fújtak, és olyan feliratokkal látták el őket, mint „Ölelj meg!”, ”Játssz velem!” vagy „Ne hagyj el!”, és ezeket a léggömböket a kutyusok nyakába akasztották, akik a művelet során nagyon okosan viselkedtek.

Csak remélni tudjuk, hogy közülük sokan azóta már új otthonra leltek. Az tuti, hogy mi biztosan nem tudnánk ellenállni, ha szembe jönne egy „Ölelj meg!” lufi, bár már elég telített a létszám. 

Az eseményről videó is készült, amit itt meg is nézhettek

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr395453908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csii 2013.08.11. 01:00:51

Csúnya dolog kidobni egy állatot, de sokan a gyerekeiket, megunt házastársaikat dobják ki, sajnos ilyenek az emberek. Amúgy szimpi a kezdeményezés!

Helyszíni zsemle 2013.08.11. 01:20:24

A fasznak kell, olyan videot berakni, amit nem lehet lejatszani.

beautyka 2013.08.11. 10:35:34

@Helyszíni zsemle:
Nagyon kedvesen kifogásoltad, de érdekes módon eddig lejátszotta mindenkinél.
Szép vasárnapot neked is!
süti beállítások módosítása