Nesze!szer

Intimissimi az erdőben

2013. augusztus 08.

inti1.jpg

Forró, érzékien vibráló nyár. Verona. Az Intimissimi nemrégiben megrendezett fehérnemű bemutatóján csak úgy izzott a kifutó, amikor is 20 gyönyörű modell vonult végig a márka újonnan debütáló kollekcióját viselve. De mi most inkább a hivatalos képeket mutatjuk, azok hűvösebbek, mint a bemutató volt.

Intimissimi az erdőben, a csodaszép darabok az 1920-as évek visszafogott eleganciáját idézik. Az élvonalban a márka felfedezettje, a 22 éves szerb Tamara Lazic állt.

 

inti7 kicsi.jpg

 

 

inti5 kicsi.jpg

 

inti6 kicsi.jpg

 

A fehérneműgyártó cég őszi-téli kampánya helyszínéül egy olasz erdőcskét választott.  Állóképek egy pillanatról, egy érzésről. Valami új, valami más, ugyanakkor mégis jelen van a már jól megszokott intimitás. A képeken - melyeket Raphael Mazzucco készített - jól látszik a kitűzött irány, hiszen az elkészült fotókat átjárja a természet nyugodt szépsége, így a kollekció darabjait is. Könnyed csábítás a természet közreműködésével. Nagyon lájkoljuk! Te?

Nesze!Bogi

 

inti4.jpg

 

inti3_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr985449840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kotnyeles 2013.08.09. 09:20:20

Vajon az első képen mi baja volt a photoshop-mesternek a hölgy köldökével?

Nand 2013.08.09. 13:59:46

@Kotnyeles: biztos csúnya volt...
süti beállítások módosítása