Nesze!szer

Helia-D: de sampon!

2013. augusztus 08.

haj_regenero_sampon_n.png

Néztünk először nagyot, mert ugye a Helia-D termékeket eddig kentük, nyakra és főre, de nem mostunk vele. Ám most kijött egy sampon és balzsam is tőlük. Annyit tudtunk indulásként, hogy a mosó 26 gyógynövény kivonatát tartalmazza, 100 százalékban természetes hatóanyagokat. Regenerálónak mondják és minden hajtípusra ajánlják. Oké, hát akkor tesztbe kezdtünk a napozás okozta rőzse okán, melyet hordunk így nyaranta. Azt láttuk hogy a termék a Nők lapja Egészség magazin támogatásával jelent meg, de ez kb. annyira hatott meg bennünket, mint a Mr. Bean poénok négyszázadszor, mert tudjuk, a pénz beszél, a kutya meg vau vau.

Szóval, akkor kezdésként bementünk a fürdőszobába és megkíséreltük kibontani kicsit a loboncot, hogy megmossuk. A sampon illata érdekes, tényleg gyógynövényes, de nem agresszív. Kicsit folyósabb volt az állaga, mint gondoltuk, de kedves módon, nagyon kevés elégnek bizonyult. Kétszer ment a mosi-mosi, utána jött a balzsam.  Erről annyit tudtunk, hogy rendszeresen használatával könnyen kifésülhetővé válik a haj, már a reklám szövege szerint. És még: a Helia-D Regenero Hajerősítő balzsam fő hatóanyaga a Helia-D Regenero Hajhullás elleni regeneráló esszencia gyógynövényekből álló oldata. Hát, annyira nem lettünk okosak, de ment tovább a procedúra. 2-3 percet írtak, hogy annyi ideig legyen fent a cucc. Hát, ezt mi sose tartjuk be, alsó hangon negyed órácskát dunsztoljuk mindig száraz tincseinket törölköző alatt. Most is így történt ez. Közben visszajöttünk a géphez és írtuk tovább ezt a postot, amíg dolgoztak a gyógynövények. Egyébként szimpatikus volt, hogy a balzsamot sem színezték semmivel, így természetes, átlátszó-barnás az árnyalata. Aztán ezt is jól lemostuk. A nyár csodálatos ajándéka, hogy ilyenkor nem kell a hajszárítással bíbelődni, főleg, 41 fokban, megoldja helyetted az időjárás. Így hamar készen lettünk ezzel is. És a tincsek tényleg könnyebben fésülhetőek lettek, mindenféle szilikon nélkül is. Csoda nem történt, az egyenes barnából nem lett szőke göndör, de szépen fénylik a hajunk. Függőek nem lettünk a tesztelt termékektől, de szeretjük. Ha neked is fontos a "természetesség", vagy az, hogy magyar portékákat vásároljál, mindenképpen ajánljuk!

Helia-D Regenero Hajerősítő sampon - 1 345 Ft (a balzsam is ugyanennyibe kerül)

 

helia_d_regenero_hajerosito_balzsam_n (1).jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr365451120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beautyka 2013.08.08. 14:40:03

@blckrainbow:
Hát ezt így nem írják, de itt a hivatalos rendelős oldaluk, nézd meg, mi szerepel ott:
helia-d.hu/termekeink/termekek_db/?catalog3_id=138&Mzoom=catalog3020642
süti beállítások módosítása