Nesze!szer

Kakaót a kismamáknak!

2013. augusztus 07.

cocoa butter kismamáknak.JPG

Minap írtunk egy olyan termékről, amit várandósoknak is javallottunk. Aztán priviben több üzenet is jött tőletek, mutassunk be még olyan krémeket, amelyeket kismamáknak ajánlanak, illetve ajánlunk. Oké, akkor jöjjön  a nagy kedvencünk a témakörben - barátnőink tapasztalatai alapján.

Ez a The Body Shop kakaós finomság azért szerethető, mert az állaga és a kiszerelése is szuper. Tulajdonképpen ez egy hidratáló, amit a bőrödbe kell dörzsölni. Igazán jó, zsíros az egész, krémes. A használata pedig meglehetősen profin kitalált, mert olyan, mint egy golyós dezodor nagyban, tehát igen könnyen kenhető. Mehet popsira, mellre, pocakra is, így nem fog szétrepedni a bőröd, mert rendesen hidratálod. Szerintünk ez az egyik legjobb babávárós termék most a piacon, és az illata nem túl agresszív, inkább ilyen finom, vajas. 

Cocoa Butter Moisturising Stick 75 ml: 3 390 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr55440140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása