Nesze!szer

A kék és zöld barátsága

2013. augusztus 05.

marianna1 (1).jpg

Kék az ég és zöld a fű, ez pedig egy közhely, de igaz. Kék a tenger. Meg persze zöld is. Nem véletlen, hogy ezek a nyár kedvenc színei, hiszen a természet közelsége, a szabadság-érzés mindannyiunkban ott lakik. Érdekes párhuzam, hogy vajon öltözködésnél hogy is állunk ezekkel a színekkel. Kék- és zöldszeműek nyilvánelőnyben, hiszen ki nem figyelt volna még fel arra, hogy egy előnyös árnyalatot választva még élénkebb, csillogóbb lehet az a tekintet. A kék egyébként is nyugalmat, biztonságot áraszt (és a kommunikácó színe), míg a zöld harmóniát, fejlődést (és gyógyító hatású lehet.). Állítólag a zöld szín a legpihentetőbb szín szemünk számára.

 

marianna4 (1).jpg

 

 

 

Nos, az idei nyár divatja hódol ennek a trendnek. A kék a visszatérő, állandó elem, hiszen hogy is lehetne meg nyár matrózcsíkos, tengerparti öltözetek nélkül, a sötétkék pedig évek óta méltóképpen őrzi előkelő helyét a divatban, de idén mindehhez hozzátársult a türkizek, smaragdok, pisztáciák, fűzöldek hosszú sora. Nyári ruhák, blézerek, sortok, férfiingek – mind-mind felkeltették idén az érdeklődését a vevőknek. „Nem gondoltuk volna, hogy ilyen sikere lesz idén ennek a színnek – árulja el Schaller Marianna, aki persze a trendeket követve pontosan tudta, hogy az idei divatmárkák intenzíven használni fogják ezeket a színeket. – „Nagyon sok zöld férfinadrágot adtunk el például a legkülönbözőbb zöld színekben, és a legtöbb vásárlónk például kék kockás inggel is párosította, ami remek összhangot kelt. Persze sokan a merészebb színekhez is nyúlnak, de mi itt az üzletünkben igyekszünk olyan összeállításokkal is segíteni a tanácstalan vásárlókat, amelyeket talán maguktól nem kombinálnának össze. A hölgyek zöld-választása talán kevésbé meglepő, de az is érdekes, hogy milyen sok embernek jól áll ez a szín, harmonizál hajszínnel, szemszínnel, és a napsütötte bőrrel is.”

 

marianna5 (1).jpg

 

 

 

A kéket és a zöldet sokan olyan ellentét-párnak tartják, mint a kutya és a macska összeférhetetlenségét. Nos, míg többnyire ez utóbbi sem igaz, hiszen a kutyák és a macskák is remekül meg tudnak férni egymás mellett, így a kék és a zöld harmóniája is attól függ, hogy milyen kék és milyen zöld társul egy adott öltözéken, vagy akár egy adott ruhadarabon belül. A Marianna Boutique kínálatában (Lakatos Márk műsorában is láthattátok már), ahol számos minőségi világmárka megtalálható, hibátlan ízléssel sorakoznak egymás mellett a ruhadarabok, amelyek megfelelnek az idei nyár elvárásainak, és amelyek közül öröm választani akár hétköznapi, akár alkalmi viseletet. Ha valaki pedig beleszédülne a kínálatba és tanácstalanul távozna, otthon még mindig átböngészheti a webshopban a kollekciókat, és kényelmesen, a fotelből is lehet vásárolni. Hogy a nyaraláson, a nyári esküvőkön vagy szabadtéri színházi előadásokon, de még az átlagos napokon is kiragyogjunk a szürkeségből. Ahogy Marianna is tanácsolja, merjünk színeket viselni, néha lépjünk ki öltözködés terén is a komfortzónából, és érezzük jól magunkat az idei nyár ragyogó kék és zöld árnyalataiban.

(Ha böngésznétek még a Marianna Boutique választékában, weboldal ITT.)

marianna7.jpg

marianna2 (1).jpg

marianna6.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr695445926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása