Nesze!szer

Szigetre FEL!

2013. augusztus 03.

Punnany Massif (1)_1.jpg

Na na na - csendül fel az ismerős dallam a tévében és mi automatikusan dúdoljuk. A Sziget fesztivál hivatalos himnusza ez a Punnany Massif előadásában. Ha még nem hallottál a pécsi bandáról, akkor most jól figyelj, mert igen tehetséges srácokról van szó! Az idén tíz éves Punnany nem holmi tehetségkutató kiköpködött termése. De nem ám! Nekik konkrét irányelveik vannak arról, hogy mit és hogyan szeretnének csinálni, amit a következőképpen fogalmaztak meg: 
a. A muzsika ne legyen megszokott, kiszámítható sablonokra épülő.
b. A szöveg maradjon minden esetben téma orientált, nem rímek köré épített senkit nem érdeklő önfényezés.
c. A lemezjátszó, mint hangszer, mindig kapjon fontos szerepet. (punnanymassif.hu
És ez nem csak süket szöveg - minden betű beigazolódni látszik a számaikban. Mint például a fent említett Szabadon (Na-Na-Na), ami legújabb lemezük első kislemeze. A FEL című album első harmada, az „F” nevet viseli, aminek hivatalos bemutatója a Szigeten lesz, a Magyar Zenei Színpadon. A közönség akkor hallhatja majd először azt a hét számot, ami egyébként már májustól megvásárolható. És, hogy miért volt szükség az album harmadolására? "Úgy gondoljuk, egy hat-hét dalt tartalmazó album könnyebben befogadható a közönségnek, ráadásul anyagilag sem annyira megterhelő" - mondta Soltész Péter, a Punnany Massif menedzsere az album megjelenésekor tartott sajtótájékoztatón. Egy szó, mint száz - augusztus 9., 23:30, Sziget, Magyar Zenei Színpadon. Élvezd!
Nesze!Dia

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr255442990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása