Nesze!szer

Tudjuk, mit fújunk idén nyáron: brazil diót!

2013. július 30.

Body Mists Brazil Nut v8 HR_INOILPJ016.jpg

Sosem volt gondunk a fogalmazással, de most kicsit keressük a szavakat. Na jó, inkább jöjjön a coming out. Amikor először a kézfejünkre fújtuk a The Body Shop új brazil dió testpermetét, ez szakadt ki belőlünk: Jesszus Isten, hát ez valami brutálisan finom! Ha szeretnéd elképzelni, milyen is ez az illat, akkor a legfinomabb vajkaramellás fagyira gondolj leginkább, némi vanília öntettel. A csodálatos nem kifejezés rá. Fogyókúrázóknak is javallanánk, mert elég, ha csak szagolgatod ezt az édességet magadon és ugye így nem ad újabb hurkákat. Mi nem bírtunk magunkkal, testvaj is van hozzá a készletünkben. Fürdés után ezt kenjük most és egész napos hidratáltságot ad a bőrünknek, pedig jelenleg a napsütés miatt azért helyenként a rinocéroszéhoz hasonlatos. (Nektek is szokott az alsó lábszáratok tök száraz lenni ilyenkor?) Szeretjük, ahogy a tömör valami olvadni kezd és azt is, hogy nem kell tonnányi tocsogó valamit magunkra kennünk. Mondjuk úgy mellesleg testvaj rajongók vagyunk ugye. (Testradír, szappan és tusfürdő is van ebből a diósból a kínálatukban!) Szóval, mi már rég voltunk ennyire egy illat hatása alatt, amilyen most ez lett. Természetesen méltányos közösségi kereskedelemből származik a brazil dió, szóval, csak jót teszel magaddal és mással is, ha vételezel.. Ja, ha van Judit ismerősöd például, akkor kiváló ajándék a névnapjára! Mi is elgondolkodtunk, hogy tán nincs-e valahol egy negyedik Judit nevünk...

Oké, nem dicsőítjük tovább, elég legyen annyi, hogy remek választás ez az új termékcsalád. Remek. Mehet a többi testpermet a levesbe, ez a vajkaramellás feeling kiütéssel nyert! 

The Body Shop Brazil Nut Edt: 3 890 Ft

The Body Shop Brazil Nut Body Butter -  200 ml: 4 890 Ft

brazil dió testvaj.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr725433795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása