Nesze!szer

Vissza a jövőbe!

2013. július 29.

Winter-Makeup-Trends-From-2013-Fashion-Week.jpg

Nem szeretnénk ünneprontók lenni, hiszen még tombol a nyár, mi azonban kíváncsiak voltunk, és kicsit utána is néztünk, mik lesznek 2013 legmenőbb őszi/téli sminktrendjei.

Továbbra is hódítani fognak a 60-as éveket idéző, vékony tusvonalak, és ha igazán bevállalós vagy, fekete helyett válassz színeset! Mondjuk egy szép kéket vagy lilát. Ahogy az idő lassan szürkére vált, a sminkek terén is előkerülnek a sötétebb árnyalatok. A cél ezúttal minél drámaibb tekintetet varázsolni, amit olyan extrákkal dobhatsz fel, mint egy fémes árnyalatú szemhéjfesték, vagy egy kis csillám. Szempillaspirálozni kötelező!

Senki nem fog fekete özvegynek gondolni, mondjuk azért, mert feketére fested az ajkaid, ősztől ugyanis nagy hangsúlyt kapnak a sötét árnyalatok, szóval ha eddig ódzkodtál tőle, de szívesen kipróbálnád, jön az alkalom!

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr105430210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása