Nesze!szer

Konjacot az arcnak, megérdemli!

2013. július 21.

Konjac Sponge Facial Puff French Pink Clay.jpg

Bármilyen meglepő is, ez most nem egy italos post lesz. Bár Konjac, de nem pia, hanem Spongya Bob távoli testvére. Szivacs ugyanis, nem más. És ez a valami beépült a napi rutinunkba, ezzel tisztítjuk az arcunkat.

Japánból jött a cucc, biztos sokan ismeritek, de nekünk néhány napja lett pajtink. Hosszú évtizedek óta használják a távol-keleten bőrtisztításra, ugyanis a konnyak szivacs erre nagyon jó. Gyengéden radíroz, nem durva, de mégis stimulálja a véráramlást. Adja a baba popsija feelinget rendesen. Mitesszerek ellen is javallanánk. Nincs sok illata, de van rajta egy kis akasztó, így könnyen tudsz garázdálkodni vele, nem esik ki a kezedből.  ja, és ami szuper, érzékeny bőrre is kiváló és a szem környékét sem kell kihagynod. (Nekünk reggeli ödéma ellen is bevált!) Mondjuk is bővebben, mi is ez: 

"A konnyak szivacs 100%-ban természetes kígyópálma (japánul konnyak) rostból áll, az Amorphophallus konjac növény gyökeréből készül. A valódi tengeri szivacs mellett az egyetlen természetes szivacs a piacon. Japánban és Koreában terem nagy magasságban, ezért rendkívül tiszta, szennyezőanyag-mentes. A japánok már 1500 éve fogyasztják (hiszen ehető), eredetileg a 6. századtól gyógyszerként használták, mert egészséges tulajdonságait már akkor felismerték. Természetes forrása többek között a fehérjéknek, szénhidrátoknak, vasnak, foszfornak, réznek, cinknek, A-, E-, D-, B1-, B2-, B6-, B12-, C-vitaminnak és folsavnak. Azonban csupán egy évszázada terjedt el szépségápoló „eszközként” is a bőr finom részeihez."

Több variáció is kapható, nekünk a basic van és igazán megszerettük. A Neroliban juthatsz hozzá, nem rossz befektetés, mert elég sokáig lehet a napi rutinod része. Nézz be hozzájuk, a Régiposta utca 19-ben laknak, facebookos  oldal ITT. Na, akkor elő is vesszük a konjac-unkat... Az arcotok egészségére! 

A Konjac Sponge arctisztító szivacs többféle változatban férhető hozzá:

Original Pure Konjac – Az eredeti, tiszta konnyak szivacs                              2800 Ft

Pink Clay Konjac – fáradt, élettelen, dehidratált bőrre (francia agyaggal)           2800 Ft

Red Clay Konjac – Száraz, érett bőrre (francia agyaggal)                                2800 Ft

Green Clay Konjac – Normál és zsírosodó bőrre (francia agyaggal)                  2800 Ft

Bamboo Charcoal Konjac – Pattanásos bőrre (bambusz faszénnel)                  2800 Ft            

(Ha tetszett a post, csatlakozz a Nesze!szer vidám közösségéhez a facebookon ITT.) 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr775415139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása