Nesze!szer

Túlélőkalauz a körmeidnek fesztiválokra

2013. július 10.

coachella.jpg

Mindjárt kezdődik a Sound, de mégis, mit kenjünk a körmeinkre... mert azért valami szín csak kell!
Akik műkörmöt vagy gel lacot viselnek, szerencsés helyzetben vannak, nekik maximum a csápolásból adódó sérülésekkel kell számolniuk. Ha több napra megyünk (naná!), saját kényelmünk és megjelenésünk érdekében érdemes elgondolkodni, hogy akár csak ez alkalomra gél lakkot csináltassunk. Ez bírja az ütéseket rendesen, az ugrálást, meg a ki tudja, milyen megpróbáltatásokat.  Ha azonban lakkozott körömmel vágunk bele a buli fergetegbe, mindenképpen használjunk fedőlakkot. Körmösöknél kérhetünk uv top coat néven futó fedőt. Tartós, magasfényű, jó kopásállóságú és lakklemosóval lemosható. Otthon és szalonban készült lakkozásnál egyaránt érdemes tartalék lakkot magunkkal vinni, ha lepattogna, legyen mivel javítani. A javítás persze nem teljes manikűrt és újra lakkozást jelent, csupán a lepattant , sérült lakk gyors pótlását.
Ne kérjünk és házilag se tegyünk strasszokat , szegecseket a lakkozásba. Egyébként is szeretnek hamar kipotyogni hát még hajnal háromkor a koncerten! 

Senkivel ne történjen meg... de ha netán  súlyosan sérülne a karmunk, akár hétköznap akár fesztiválon (netán vérzik is) minél hamarabb alaposan mossuk meg illetve ki és ragasszuk le. Nagyjából két nap után csillapodik a fájdalom, bezárul a sérülés, ekkor már nagyobb az esély hogy a lakklemosó nem fog veszettül csípni.
Egy apró tanács még. Hétköznapokkal ellentétben amikor szuper dolog ha valaki krémezi a lábát és olajozza a kezét, fesztiválra indulva eszünkbe se jusson! Úgy beleragad a bőrbe a por hogy körömkefével is alig fog lejönni, a szép lakkozásnak is annyi lesz. 

Jó bulizást mindenkinek!

(Brigi oldala ITT,  ha még valamelyik party előtt beugranál)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr475398582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása