Nesze!szer

A sztárok sem kifestve ébrednek...

2013. július 09.

milakunis.jpeg

Az egész világ csodálja (szemléli) őket, miközben vonulnak a vörös szőnyegen a legmenőbb divattervezők csodaszép, vagy éppen rémálomba illő ruhakölteményeiben. Nem vitatjuk bomba alakjukat sem, azonban a sztárok is hús-vér emberek. Egy-egy hivatalos performansz előtt stylistok, trénerek, sminkesek hada dolgozik rajtuk a tökéletes megjelenés érdekében. Lehet, hogy a sarki közért előtt nem is ismernéd fel őket... smink nélkül!

Mila Kunis

Gondoltad volna a kép alapján, hogy nemrégiben a világ nőjének választották meg? Olyan sztárokat utasított maga mögé a listán, mint Rihanna vagy Helen Flanagan. A Fekete Hattyúban nyújtott alakításáért pedig Golden Globe-ra is jelölték és azóta sorra kapja a filmszerepeket. Nem múlhat el év egy Mila mozi nélkül. A fotót elnézve viszont arca kissé hervatag, most már értjük miért bújik folyton az alapozó áldásos hatásai mögé. Azonban nem csak ez hibádzik. A szemöldöke túlságosan ívelt, mintha kissé felszaladt volna a homlokába. Ejnye Mila, irány a kozmetikus! (Felső kép!)

madonna.jpeg

Madonna

Bizony, drága Madge is öregszik.  Smink nélküli arca betekintést enged korába, ez teszi valódivá, hozzánk hasonlóvá a pop királynőjét. (Akinek mellesleg elég vastag a tárcája, és jóval többször veheti igénybe dizájnerek segítségét, mint mi.) A fiatalság ellenszerét azonban mégsem vásárolhatja meg, Láthatod, hogy smink nélkül a bőre is fakó. Madonnának szerencsére nem kell minden alkalommal teljesen puccba vágnia magát, amikor kilép a házból, erre való az 5 perces smink. Csodát tehet egy kis alapozó, bronzosító és szempillaspirál. Ne felejtsd el, ha jó benyomást szeretnél kelteni, azért bizony nem árt némi erőfeszítést is tenni. (Oké, ezt magunknak is mondjuk!)

katherineheigl.jpeg

Katherine Heigl

Imádjuk, hogy milyen frissnek tűnik a színésznő smink nélkül is. A legjobb dolog Katherine „eredeti” arcában, hogy csak tovább hangsúlyozza természetes szépségét. Míg a nyilvánosságnak szánt orcája folyton változik, ő egy bronzosító, szájfény és füstös tekintet kombinációval is remekül fest. Mandulavágású szemeit azonban jobban hangsúlyozná a szempillaspirál. Szerintünk. Egyébként le a kalappal!

 

demilovato.jpeg

 

Demi Lovato

Nos, kijelenthetjük, hogy ő valóban jól néz ki eredeti kiadásban is. Demi nemrégiben posztolta ezt a képet Twitterére, hogy bebizonyítsa, egy nő igenis kiteheti a lábát az utcára smink nélkül. A sztárok is küzdenek depresszióval, ami külsejükre is kihathat, azonban az énekesnő megmutatta, hogy lehet nagyon is jól kinézni a csalódások után is. Demi a réteges hajvágás híve, amit olykor loknikkal is megbolondít, viszont a hétköznapi frizurája esetén ezek sokkal természetesebbnek hatnak. Az egyszerű megjelenés érdekében ajánlott a leheletnyi smink, vagyis egy kis alapozó és szájfény használata. Lányok, ha eddig takargattátok szeplőiteket, mostantól legyetek büszkék rá, ahogyan Demi is teszi.

katyperry.jpeg

Katy Perry

Képzeletbeli versenyünk dobogós helyezettje Katty Perry. Hogy miért? Smink nélküli arca, hétköznapi outfitjével párosítva egyszerűen hibátlan. Tipikus szomszédlány kinézetével azonnal belopta magát a szívünkbe. Egy olyan lány, aki turbósítás nélkül is jól néz ki - már nyerő!  Telt ajkainak, illetve előnyösen kihangsúlyozott tekintetének köszönhetően sem válik a végtelenségig felismerhetetlenné, ha színpadra lép. Külön gratuláció a sminkesnek, aki teret enged Katy természetes szépségének, és nem próbálja mindenáron átmaszkírozni azt.

kellyclarkson.jpeg

Kelly Clarkson

Imádjuk a mindig mosolygós Kelly Clarksont. A vidám tekintet és a vigyorgás mindkét képen stimmel is. Önmagában véve az arca viszont nem annyira szívderítő smink nélkül. Szó szerint olyan, mintha kimosták volna. Kevésbé éles, sokkal inkább elmosódott az egyébként karakteres arcvonásokkal rendelkező Clarkson arca. Nem áll jól neki a teljesen leszőkített haj sem,Ahhoz, hogy igazi szupersztárrá váljon elkerülhetetlen az alapozó használata. Ezt egészíti ki natúr színű szájfénnyel, tussal és szempillaspirállal. Annak ellenére, hogy Kelly finoman szólva sem tündököl smink nélkül, még mindig szemtelenül fiatalnak néz ki, akitől bizony elkérnénk a személyijét!

 

evalongoria.jpeg

 

Eva Longoria

Kétségtelen, a’la nature a színésznő arca megereszkedettnek, öregebbnek hat. De azért! Az ő esetében is elengedhetetlen kellék az alapozó, hiszen kiegyenlíti a bőrtónusát, a szempillaspirálnak köszönhetően pedig sűrűbbnek és erősebbnek látszanak pillái. Az időtálló vörös szőnyeges mosolya ellenére is inkább a bal oldali fotó mellett tennénk le a voksunkat. Eva esetében is érvényes az örök érvényű igazság, miszerint egy jó smink szépséget nem adhat, csak megerősítheti azt.

amandaseyfried.jpeg

Amanda Seyfried

Amandát gyakran kapják lencsevégre, amint teljesen hétköznapi ember módjára mutatkozik. Persze, azért ő is szeret mulatozni. Így születhetnek a táskás, beesett szemek. A színésznő azonban igyekszik mindig vidámságot sugározni. Amanda a természetes szépségek kategóriájába tartozik, jellegzetes vörös szőnyeges sminkje csupán élénkebb megjelenést kölcsönöz számára. A tökéletes hatáshoz elegendő egy megfelelő árnyalatú alapozó, szempillaspirál és szemhéjtus (opciós) illetve vörös rúzs – ami ugyebár szezonját éli. Találd meg a te árnyalatodat!

pink.jpeg

Pink

Egészen egyszerűen nem hiszünk a szemünknek! Pink szinte felismerhetetlen smink nélküli állapotában. Igen, ez tényleg ő. Az énekesnő általában jól időzít, igyekszik akkor az utcára menni,amikor egy teremtett rajongó vagy paparazzi sincs a környéken. Általában, nos, mint a képen is láthatod, nem mindig jár sikerrel. Habár már évekkel ezelőtt elvesztette a tipikus, „hello én vagyok Pink” megjelenését a Blow me one last kiss slágert éneklő popsztár, ennek ellenére még mindig feltűnő jelenségként tartják számon. Ritkán látni merész szem smink és vörös, vagy éppen visszafogott, szolid rúzs nélkül. Ebből is látszik, hogy Pink bizony a végletek embere. Egy valamit azonban sosem felejt otthon, mégpedig a mosolyát. És Te? Mosolyogtál már ma?

katemoss.jpeg

Kate Moss

Azt a mindenit! Így fest hétköznapi valójában Kate Moss, a világhírű modell? Hmmm.... Még mindig kételkedsz a jó make up átütő erejében? Kate smink után arcát elnézve a farmer után az alapozó lesz a legújabb örökbarátod, azonban ha biztosra akarsz menni a kontúrt sem felejted el! (Oké, de mi mindenhogy bírjuk Mosst és kész!)

 

heidiklum.jpeg

Heidi Klum

A német szépség, Heidi Klum a bizonyíték arra, hogy nem kell mindig kifutó kész állapotban lenni. Ami pedig a családdal töltött napot illeti, nos, akkor egyáltalán nem kötelező. Ilyenkor egy szupermodell is megengedheti magának azt a luxust, hogy hétköznapi és törékeny embernek látsszon. Amikor Heidi épp a vörös szőnyegen tündököl, akkor sem esik túlzásokba, a kevesebb néha több elvet követve. A testszínű rúzs sosem megy ki a divatból, a füstös tekintet pedig mindig csábosan hat. Ahogy a jobb oldali képen is láthatod, Heidi ezt egészíti ki egy kis arcpírrel illetve természetes hatású alapozóval, hogy jobban kiemelje arcvonásait. A legjobb smink viszont, amit egy nő viselhet minden alapozóval, púderrel és szemfestékkel szemben, az a saját mosolya. Egy modellnél jobban ezt senki sem tudhatja. Egyetértesz?

Nesze!Bogi

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr35397950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wishes 2013.07.09. 23:25:25

Jó kis cikk, végre valami nem a fikázásra meg rá, hanem igyekszik objektív lenni. Grat!

bungics (törölt) 2013.07.10. 09:44:26

Van még akinek újdonság az, hogy a jó haj, a smink csodákra képes?
Amúgy szívesen látnék egyszer egy összeállítást pasikról is ugyanebben a témában.
most.444.hu/2013/07/09/miert-beszel-sirva-az-agymosasrol-dustin-hoffman-az-interneten/

Snoopyka 2013.07.10. 09:44:56

sosem értettem, melyik vak csimpánz választotta a legjobb nőnek Mila Kunist, még sminkkel is sokkal rondább, mint Heigl vagy Lovato smink nélkül

Namely 2013.07.10. 10:04:57

Demi Lovato smink nélküli változata szerintem sokkal jobb, mint a sminkes, a többeknek viszont mindkét változata trágya.

Sieg 2013.07.10. 10:10:46

Nem egy esetben smink nélkül szebbek, mint a szokásos festett műanyagbaba-kinézet.

SarahConnor 2013.07.10. 10:52:15

Na igen, milyen meglepő, a smink csodákra képes.
Az igazság az, hogy a sztároknak a sminkelt, vörösszőnyeges kinézetét ismerjük, és ennek fényében meghökkentő egy-egy smink nélküli fotó. Valójában arról van szó, hogy az átlag feletti külsejüket látjuk többet, pedig valójában a bal oldali az átlagos. Naponta száz meg száz ilyen nő jön szembe az utcán, akik ugyanígy megdobhatóak egy profi sminkkel.

Üdítő látni, hogy néhányuk smink nélkül is okés. Álszent az, aki azt mondja, ő nem szokott rosszul kinézni egyszer-egyszer. Na ugyanez van sztáréknál.

Pinknek szeretnék a védelmére kelni, nagyon jó csaj, és soha nem volt az az ugyivugyi majom sztárallűrökkel. Egy csomószor lehet minden smukk nélkül látni, a fent látható kép meg közvetlenül a kislánya születése után készült, akkor nézzen ki ennél jobban az, aki tud. :)

Nazareus 2013.07.10. 11:03:51

Eva Longoria meg smink nélkül is jól néz ki. Kelly Clarkson meg sminkkel se néz ki jól.

XcuseMe 2013.07.10. 11:11:17

Katherine Heigl , Demi Lovato és Amanda Seyfried smink nélkül is szép.Talán még Eva Longoria. De a többi...Gyááá...Sokkal jobb csajom van! :D
süti beállítások módosítása