Nesze!szer

Álmodj rózsaszínben!

2013. július 06.

Pink-home-decor.jpg

Képzelj magad elé egy szivárványt, és rangsorold a színeket aszerint, melyikkel dekorálnád szívesebben az otthonod! Valószínűleg a legtöbben a rózsaszínt tennék az utolsó helyre, mert azt inkább hagyjuk meg Paris Hiltonnak. Pedig egy pink ágynemű, váza, vagy akár egy gyufásdoboz is képes arra, hogy szó szerint új színt vigyen a lakásunkba, és ezzel egy kicsit a hétköznapjainkat is feldobja.

Következzen egy kis pink-tuning óra, Nesze! módra.

pink home3.jpg

1. Részekből egészet

Mielőtt elrohannál egy barkács üzletbe és felvásárolnád a teljes festék készletüket, vess egy pillantást az otthonod összképére! Attól, hogy valami egy képen jól mutat, még egyáltalán nem biztos, hogy ez élőben is így van. Az első és legfontosabb szempont, hogy a dekoráció megfeleljen a Te ízlésednek, és jól érezd magad az új környezetben is.

pink home.jpg

2. A kevesebb több

Kezdj mindent kicsiben! Ha még csak kísérletezel, és eddig semmi rózsaszínűt nem tartottál otthon, érdemes apróbb dekorációkkal, kiegészítőkkel kezdeni, és ha tetszik, nyugodtan festhetsz akár virágokat is a falra. A kevesebb néha tényleg több, gondolj csak bele, ha sótlan a leves, abba sem öntöd rögtön bele az egész sótartót…

pink home2.jpg

3. Három, keresem a párom

Ahogy a legtöbb szín, a pink is akkor mutat a legjobban, ha párosítod valamilyen másik árnyalattal. Ha modern hatásra vágysz, szerezz be metálosabb (például szürke) kiegészítőket, ha kifinomultabbra, akkor pedig próbálkozz arany színnel.

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr335390559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása