Nesze!szer

Swarovski titkos kincsei

2013. július 03.

Swarovski by Shourouk Necklace.jpg

Képzeljétek el, hogy bevásárló körútra indultok Indián, a Himaláján és Velencén keresztül, utatok során pedig selymet, ékszereket és sok más kézműves dolgot is összegyűjthettek. Szerencsére nem kell ilyen messzire utazni, elég kivárnotok (na és persze nekünk is!) az őszt, amikor végre megcsodálhatjuk a Swarovski legújabb kollekcióját, a „Secret Treasure-t”,amit eredetileg Shourouk tervezett, aki híres az egyedi, nőies stílusáról, és korábban is használt már Swarovski-kristályokat az ékszereihez, amit ezúttal a maharadzsák ihlettek.

 

Swarovski by Shourouk Brooch green_1.jpg

 

Swarovski by Shourouk Pendant Large.jpg

 

Az ékszertervező felfedezőútjának egyik állomása India volt, így születhetett meg a “Swarovski by Shourouk” kapszula-vonal, amelyről élménybeszámolót is adott: “India az ihlet kimeríthetetlen forrása. Csodálatos feladat volt kortárs módon újraértelmezni a indiai hercegek ékszereit, melyek rendkívül részletgazdagok, sokszínűek és összetettek”- mondja a tervező, aki a kollekció darabjaival többek között az ékszerek iránti vonzalmát, és fantáziavilágának sokszínűségét szeretné sugallni. A kristályok virágmintásak, és India ragyogó színeiben pompáznak, a mi kedvencünk az a kis helyes rózsaszín karkötő és medál, de találunk még brossot és fülbevalót is, zöldet is, ezüstöset is. Talán nem is lesz olyan rossz, ha beköszönt az ősz…

Nesze!Dóri

 

Swaorvski by Shourouk Ring.jpg

 

Swarovski by Shourouk Bracelet black.jpg

 

Swarovski by Shourouk Bracelet pink.jpg

 

Swarovski by Shourouk Cuff.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr205380390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása