Nesze!szer

Így viseld a hajad nyáron

2013. június 30.

1_the-mermaid.jpg

Rendben, hogy meleg van, ahogyan az is, hogy ilyenkor jobban szeretjük összefogni a hajunkat, de ki akar három hónapig lófarokkal járni? Mi sem szeretnénk,ezért mutatunk néhány trendi hajviselet, amiből kedvedre válogathatsz, hiszen a változatosság gyönyörködtet...

A hableány

Az egyik személyes kedvencünk, nem is igényel semmi extra előkészületet, mégis gyönyörűen mutat. A frizura hableányossága pedig a két oldalt leválasztott és összefont tincsekben rejlik.

2_knots-and-twists.jpg

Fonatok és csavarok

Ha középhosszú a hajad többféle módon is variálhatod a fonást, attól függően, hogy a strandra, vagy egy esti bulihoz készülődsz éppen.

Frufru és hullámok

A frufru újra hódít, az elegáns hullámok pedig sosem mennek ki a divatból, miért ne ötvözhetnénk a kettőt? Mit azt mondjuk, hajsütő helyett inkább hajcsavarókkal készítsd el, ezek ugyanis kevésbé roncsolják a hajat.

5_soft-and-sweet-bun.jpg

Kontyos

A konty akkor is jó választás, ha tudod, hogy egész nap el sem mozdulsz majd a medence mellől, mégis szeretnél csinosan kinézni. Az izgalmasabb összhatásért dobj egy kendőt, vagy a pántot is a hajadba!

short and shaggy.jpg

Vadócos

Melegebb napjainkon mi is úgy érezzük, hogy fogunk egy ollót, és megkönnyítjük az életünket (szerencsére az utolsó pillanatban meggondoljuk magunkat!),de ha te mégis erre adod a fejed, ez a vadócos stílus nagyon menő!

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr565376947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása