Nesze!szer

Azt a kutyafáját!

2013. június 30.

kutya1.jpg





Belegondoltál már abba, hogy valahányszor új „taggal” szeretnénk bővíteni családunk, akarva, vagy akaratlanul is mind saját személyiségünkhöz, kinézetünkhöz passzoló házi kedvencet választunk  magunknak? Sokszor azonban túl messzire megyünk, hiszen kutyusaink szakasztott másunkká válnak. 

kutya2.jpg


Ezt a svéd fotográfus, Sebastian Magnani képei is alátámasztják.  Tipikus látvány, amikor az utcán szembejön velünk egy elegáns szöszi az afgán agarával, vagy egy  zömök, testesebb férfi töpszli bulldogjával, esetleg mopszijával.  Magnani azonban tovább is gondolta ezt.  Teljesen azonos szemszögből állította be ugyanis négylábú kedvenceinket, és a póráz másik végén  lévő gazdájukat. A látvány igencsak megdöbbentőre, ugyanakkor viccesre sikeredett.  Az Underdog nevű fotósorozat keretében a svéd fotós azonos portré stílusban ellőtt képekkel  mutatta be a büszke gazdik és a nagy becsben tartott ebeik között fellelhető hasonlóságot. Ferde  tükör a valóságnak vagy csupán jó móka az egész? Mit gondolsz, mennyi igazság rejlik abban,  miszerint úgy nézünk ki, mint kutyáink?

Nesze!Bogi

kutya3.jpg

kutya4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr955384499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.07.01. 16:24:38

az utolsó, meg az első a legjobb!
süti beállítások módosítása