Nesze!szer

Karsai Zita sikere a németeknél

2013. június 28.

karsai-zita-nemet-show.jpg

Nem mondjuk, hogy csodálkozunk ezen a híren. Karsai Zita ugyanis már évek óta gondolkodik rajta, hogy elindul egy külföldi tehetségkutatóban. A Pro 7 műsorára esett a lány választása, a Got To Dance lett az új cél. A Megatánc egykori versenyzője jól vette az első akadályt, ugyanis három igennel már tovább is jutott. A Flashdance az álmokról szól, ez imponált - mondta Zita a bemutatkozó filmjében.

"A német táncos tehetségkutatónak háromtagú zsűrije van. A magyar nézőknek valószínűleg a férfi zsűritag lehet leginkább ismerős: ő Howard Donald, a brit Take That együttes 44 éves tagja. A két női zsűritag közül a 28 éves Palina Rojinski az egyik, ő a ritmikus sportgimnasztika kétszeres német ifjúsági bajnoka. A harmadik ítész Nikeata Thompson nemzetközileg ismert táncos és koreográfus." - írja a hvg.hu

Mi annyit tennénk hozzá, hogy nagyon, de nagyon gratulálunk neki, mert egy nagyon tehetséges lány, és drukkolunk a továbbiakban is.

Hajrá Zizi!!!

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr425382707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kvadrillio 2013.06.29. 12:15:05

mera ZITA, EZT NAGYON DE NAGYON MEG IS ÉRDEMLI ! :)
TUD TÁNCOLNI NA !!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása