Nesze!szer

Gondoltad, hogy ez műköröm?!

2013. június 26.

műköröm 1 brigi.jpeg

Egy nagyon kedves vendégem manikűrre érkezett minap hozzám. Nézegette a digitális képkereten a képeket, majd szóba került, miből, mennyit készítek. Mondtam neki: inkább műkörömre jönnek, mint manikűrre. És ő tágra nyílt szemekkel kérdezte meg: ennyi lánynak csúnya a körme? És akkor furán néztem magam elé.

Gondoltam, el is mondom nektek, hogy műkörmöt nem csak azért lehet viselni, mert valamilyen problémát takargatni kell. Sőt! 99 %-ban inkább a szépség és a kényelem a fő szempont, mert ugye ez nem kopik le, mint a lakk. És ahogy a saját körmünk esetleg betörik, beszakad, addig a műköröm tartós. Vannak, akiknek nem jó a kézügyessége és nem tudnak néhány nap után lakkozni otthon, szakemberhez rohangálni pedig sem idejük, sem pénzük nincsen. Nekik is jó megoldás a műköröm, aminek nem hegyes és borzasztó valaminek kell lennie, hanem ízlésesen is lehet. És akkor három hétig is szép. Gondoltad volna, hogy a felső képen is egy általam készített műkörmöt látsz? 

(Brigit oldala ITT, ha szívesen felkeresnéd őt)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr455376221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása