Nesze!szer

Túl szingli lány?

2013. június 14.

summer style.png

Tudod, mi a jobb annál, ha szingli vagy? Ha nyáron vagy szingli! Azért, hogy ne keseredj el, ha egyedül kell szembenézned a közelgő hónapokkal, van néhány érvünk, amitől tuti jó kedvre cseréled a forever egyedül érzést!

1. Emberek között lenni

Amíg a tél a depis napokról szól (bár szerintünk nincs az a depresszió, amin egy bögre kakaó, egy (vagy több) finom süti, és egy Bridget Jones maraton ne segítene), nyáron nem kell szomorúan bámulnod a korcsolyázó párokat, nyugodtan belevetheted magad a bulik sűrűjébe, együtt tombolhatsz a többiekkel, és ugyan mit számít, hogy egyedül vagy, ha teli torokból énekelheted Calvin Harristől a Drinking from the Bottle-t?

2. Mint a gimiben

Spontán házibulik, tábortűz, medencés partik…emlékszel? Attól még, hogy felnőttünk (de csak kicsit!), és valószínűleg egyikünket sem küldik el egy teljes hónap szabira, csak azért mert július van (ha mégis tudsz ilyen munkahelyet,mi is mennénk!), szabad vagy, mint a madár, nyugodtan kimaradhatsz esténként ameddig csak akarsz, nem tartozol beszámolóval senkinek.

3. Kevesebb…ruha?

Végre nem kell nyolc garbóba bugyolálnod magad reggelente, végre eljött a villantós időszak! Különben is egy eszkimókabátba bújtatott csajszit sokkal nehezebb kiszúrni, nem véletlen, hogy nyáron sokkal barátnőkompatilisebbnek érezzük magunkat…

4. Pasi, pasi, ki a házból!

Nemcsak mi öltözünk lengébben, a pasikat is előcsalogatja a napfény, mi meg nem győzzük kapkodni a fejünket a szuper dögös felhozatal láttán!

5. MERT A NYÁR A LEGJOBB ÉVSZAK A VILÁGON!

Jó nyaralást és sok átbulizott éjszakát!

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr85356505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása