Nesze!szer

Világító ajkak

2013. június 06.

Lancome-ColorFeverGloss_0.png

Ha azt gondoltad, csak a körmeid világíthatnak, akkor bizony nagyon tévedsz! Ezen a nyáron nem lehetsz túl harsány, vagy túl színes. Minél feltűnőbb, annál jobb. És ez vonatkozik az ajkaidra is. Persze az igazán vadító ajkakhoz elengedhetetlen az igazán vadító ápoltság, ehhez adunk most egy kis segítséget!

barry m.jpg

Mindegy, hogy szájfényt, vagy rúzst készülsz felkenni, csak akkor fog jól mutatni, ha megszabadulsz az elhalt hámsejtektől. Van is erre egy tuti receptünk: egy régi fogkeféd segítségével távolítsd el ajkaidról a száraz bőrt, ha pedig készen vagy, egy teáskanálnyi mézzel kend be, ettől puhább, és egészségesebb lesz. Fontos, hogy kontúrozd ajkaid a végleges szín felvitele előtt, de ahelyett, hogy ugyan olyan árnyalatú ceruzát választanál, mint a rúzsod, válassz valamilyen nude árnyalatot, ami szép keretet ad majd a sminkednek. A mi kedvencünk a Barry M Shimmering Eye and Lip Crayon szájkontúrja (1550 Ft,) Az igazán precíz végeredményért, ecsettel vidd fel a rúzst, a szád közepétől kifelé haladva, így biztosan mindenhova egyformán jut, és a poharakon sem hagysz árulkodó jelet magad után. Rúzsból és szájfényből is van favoritunk, mindkettő L’ancome, az egyik a Baume in Love rúzs (7890 Ft ), a másik pedig a Color Fever Gloss szájfény (7490 Ft )

Nesze!Dóri

 

lancome_baumeinlove.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr325346528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása