Nesze!szer

Starbucks, Gombold újra!, jótékonyság

2013. június 04.

Stb Dori Tomcsanyi.jpg

Kedvenc kávézó láncunknak mindig alapvető fontosságú volt a jótékonykodás. Most sem cselekednek máshogy, most négy olyan tervező tumblerei kerültek a polcokra, akik a Gombold újra! 2013 pályázói. A lényeg: ha ezekből vásárolsz, akkor a bevétel bizonyos százaléka a Magyr Ökumenikus Segélyszervezet számára megy. (Ők is részt vesznek most az árvízi mentésekben). Íme egy kis részlet a hivatalos közleményekből és a tervezők munkái:

A Starbucks számára világszerte fontos, hogy aktívan részt vegyen a helyi közösségek életében, együttműködjön velük, aktivizálja és támogassa a helyi kezdeményezéseket. Ezen elv mentén indult el a fiatal magyar tervezőkkel való együttműködés már 2012-ben. Idén a Gombold újra! Divat a magyar rendezvénnyel és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezettel együttműködve négy hazai designer tervezte meg saját tumblerét, amelyek már elérhetőek a Starbucks hazai üzleteiben.

 

Stb Use.jpg

 

Az egyedi tumblerek idén jótékonysági célt is szolgálnak, hiszen a kávézóban értékesített termékek 5%-át a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetnek adományozza a kávézólánc. A tumblerek a Gombold újra! 2013 döntőjén, a Design Terminálban is megvásárolhatóak lesznek, és az ott befolyt összeg 5%-ával is a Segélyszervezetet támogatják. A befolyó adományok a Segélyszervezet átmeneti otthonaiban és gyermekjóléti intézményeiben zajló munkához járulnak hozzá. A Starbucks a Gombold újra! döntőjére látogatóknak is kedvez: az, aki az egyedi tumblerek egyikével érkezik az eseményre, a helyszínen egy Tall italt kap ajándékba.

„A helyi közösségek, kezdeményezések támogatása mindig is fontos volt a Starbucks számára, így örömmel csatlakoztunk a Gombold újra! és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet akciójához. Partnereinkkel rendszeresen végzünk önkéntes munkát, és mi is magunkénak valljuk a kezdeményezés jelmondatát, miszerint segíteni nem divat, hanem életforma” – mondta el Szabó Orsolya, a Starbucks Magyarország marketing specialistája.

Stb Artista.jpg

Stb NUBU.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr625344091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása