Nesze!szer

Ön dönt: sminkel vagy vezet?

2013. június 04.

smink vagy vezetés.jpg

 

Lényegében a post címe annak a mexikói hirdetésnek a mottója, amely arra figyelmeztet bennünket, ne rúzsozzunk a volán mögött, mert balesetveszélyes! A koncepció az, hogy egy étterem női mosdójának szappanadagolójába beszereltek egy légzsákot, ami abban a pillanatban aktiválódik, amint valaki sminkelni kezdi magát. A "felrobbant" légzsákon a következő felirat áll: 'Mindennek megvan a maga helye. Sminkelsz vagy vezetsz.'  Az ötlet megálmodója a mexikói MINI Cooper. Okító jellegű az üzenet - de szerintünk ez az átverés se teljesen veszélytelen...mi eléggé megijednénk. Főleg, mondjuk hajnal háromkor egy buliban...

Nesze!Dia

(Köszönjük LM fedőnevű barátnőnknek, hogy felhívta a figyelmünket erre a kis videóra.)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr115343673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CziNDerElLi 2013.06.05. 19:21:12

Mondjuk biztos beszartam volna ha mellettem nyilik ki a legzsak sminkeles kozben, de nekem a Nikki tutorial video sokkal hatasosabb volt.
www.youtube.com/watch?v=wMFqSjjnte0

2013.06.05. 22:21:23

Amíg valaki szempillaspirállal ki nem szúrja a szemét...

Mlinarcsik 2013.06.06. 10:20:38

@HUN_Sector: Hat baszd meg pont ezt akartam mondani!!! Hogy hogy lehetnek felnott emberek ennyire felelotlen idiotak?? Majd az egyik pukkanas jol beletolja a csaj szemebe a szempillaspiralt es meg szerencses lehet ha csak a latasat vesziti el. A sok barom meg mehet a birosagra. Akkor majd biztos lenne szabadkozas, hogy hat mi nem ugy gondoltuk... Faszom, ez a vilag tele van idiotakkal.

minek az? 2013.06.06. 11:06:11

Talán nem random fújódik fel a légzsák, hanem irányítják, és akkor csinálják, amikor az ajkát rúzsozza a csaj, nem a szemhéját festi.

Mlinarcsik 2013.06.06. 15:34:40

@minek az?: Vegul is a fogaidat osszeruzsozni megis kellemesebb, mint a szemedet kiszurni! :)
süti beállítások módosítása