Nesze!szer

Kontyolásra fel sztár üzemmódban!

2013. június 04.

updos-beauty-files.jpg

Ha meghallod azt a szót, hogy konty, kapásból az esküvő, vagy valamilyen hivatalos rendezvény jut eszedbe? Mi is így voltunk ezzel, de most mutatunk három hajviseletet, amihez nem kell sem fehér ruha, sem nagyestélyi, csupán egy fésű, néhány hullámcsat, hajlakk és a megfelelő hangulat. (Cannes-ba sem kell elmenned...)

amanda-seyfried-eastern-updo.jpg

Húsvéti csavarok

Ezt az ázsiai-ihletésű hajtrendet több híresség is viselte idén a vörös szőnyegen, a frizura nagyszerűsége pedig az egyszerűségében rejlik, nézd csak!

1. Fogd a hajad lófarokba, majd válaszd ketté!

2. Fond be, majd egyszerűen tekerd meg, rögzítsd hullámcsattal, hajlakkal fixáld le, és már készen is vagy!

nicole-kidman-messy-updo.jpg

Kócoska

Ha igazán trendi hajat szeretnél varázsolni magadnak, ez a kicsit laza, éppenmostkeltemkiazágyból hatású frizura tökéletes, elkészítése pedig gyerekjáték:

1. Fogd a hajad laza lófarokba (mindegy, hogy alacsonyabbra, vagy magasabbra szeretnéd, egyformán jól mutat)

2. Majd tekerd a hajad a hajgumi köré, jöhet a rögzítés hullámcsattal, ha pedig kicsit elegánsabb hatást szeretnél, húzz ki néhány tincset, ezeket göndörítsd be hajsütővel, és fixáld őket hajlakkal.

marion-cotillard-beehive-updo.jpg

Modern bubi

A retro bulik hangulatát idéző frizuráról Amy Winehouse, Lana del Rey és Adele azonban bebizonyították, hogy a bouffant egyszerre trendi és szuper elegáns, viselőjét pedig igazi királynővé varázsolja:

1. Első lépésben vasald ki a hajad, ez segíteni fog a volumennövelésben.

2. Fésüld hátra a hajad, és a homlokodtól indulva, tincsenként tupírozd fel (a tincsekre fújj hajlakkot, hogy biztosan megálljon), a végén pedig hullámcsattal rögzítsd őket. Minden adott egy tökéletes nyári bulihoz, a negyedik frizkót le sem írjuk, mert tök egyzserű, ha mégis gond lenne valamelyik frizura elkészítésével, videós segítséget is adunk hozzá!

Nesze!Dóri

(forrás: fashiongonerouge)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr455342356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spacegirl · http://makeup.blog.hu 2013.06.04. 21:15:08

az utolsó az nem a "bob", hanem a "bouffant".
süti beállítások módosítása