Nesze!szer

BB után itt a CC

2013. június 02.

clinque cc.jpg





Azon kívül, hogy az ábécé harmadik betűje, és közvetlenül a B után jön, megosztunk veletek néhány  dolgot, amit esetleg még nem tudtok a CC krémekről. A CC krémek, akárcsak a BB krémek sok jó tulajdonsággal rendelkeznek, a különbség a fedésben  rejlik, ugyanis a CC krémek hasonló fedést biztosítanak, mint a legjobb alapozók. A CC jelentése  egyébként „Color Correction”, a krém használatával pedig bőrfelszínünk egyenletes és hidratált lesz,  apróbb ráncaink kisimulnak, ráadásul fényvédő hatásának köszönhetően véd a káros napsugaraktól is.

max factor cc.jpg



Itthon jelenleg kétféle termék közül választhatunk, az egyik a Clinique Superdefense Colour  Correcting Skin Protector 30 faktoros fényvédővel, ami enyhíti a bőrpírt és sugárzóvá teszi a  fáradt, szürkés tónusú arcbőrt. Összesen négy árnyalatban érhető el jelenleg 40 ml-es kiszerelésben. A  másik a Max Factor Colour Correcting Creamje, ami csipkebogyó, uborka és homoktövis kivonatot  tartalmaz, elfedi a bőrhibákat és ápolt érzetet ad. Fényvédő faktora 10-es, és öt árnyalatban, 30 mles kiszerelésben juthatunk hozzá.  A Clinique márkából a light medium lett a mi színünk, nagyon szép fedést ad. És iszonyat praktikus, hogy nem fényesedik át a bőröd. ennek igen örültünk még este is. Azért púder kell rá, de mi teljesen boldogok lettünk a hatásától, köszönjük, hogy a Mammutban segítettek kiválasztani a nekünk megfelelőt. Ja, és kaptunk egy szép és gyors napi sminket is. (A Clinique 7500 Ft,a Max Factor 3499 Ft)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr35331348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása