Nesze!szer

Veet hideggyanta szalagok: ha minden kötél szakadt

2013. május 29.

Veet_CWS B&U Sensitive.jpg

Vannak helyeztek. Ezt ugye minden leány és nő tudja. Amikor nem tudsz elfutni kozmetikushoz, mert se idő, se hely, se tér stb... A Veet-nél most két dolog is aktuális. Az egyik a szőrtelenítő krém bikinivonalra és hónalja. Mi ezt nem próbáltuk. Mert emlékeink szerint egyszer már kísérletet tettünk ilyesmivel és gyors volt, sőt, hatásos, de utána kerítés nőt rajtunk, nem más. Így maradt a mandulaolajos és E-vitaminos hideggyanta szalagok doboza. Naná, hogy használat után jöttünk rá a leírás alapján, hogy beosztás is található a gyantaszalagokon, melyen megnézhetjük, van-e már akkora a "termés", hogy kaszálni lehessen. Mindegy, ez most nem kellett. Tök jól sikerült az eleje, magunkhoz képest. Szétszeded, rárakod, picit elsimítod, a kezed melegétől aktiválódik - és téped. Már amennyiben bírod. Mi nem vagyunk túl nyámnyilák, így nem volt gond. Csak nem minden cukika akart jönni ugye. Így derekasan bevalljuk, lettek sérüléseink. Keletkeztek. Pici pirosodás, mert ugye kettőnél többször nem igazán szabadna ugyanarra a bőrfelületre rámenni. De mentünk. 

A lényeg: ez egy jó cucc, ha adódik a helyzet és nem tudsz a jól bevált kozmetikusodhoz elszaladni. De vigyázz, ne tegyél nagyobb kárt magadban! Csak óvatosan! 16 szalagocska van benne, ez a felülettől függően 3-5 alkalom lehet mondjuk. 

Veet Használatra kész hideggyanta szalagok bikinivonalra és hónaljra - 1 699 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr515320775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása