Nesze!szer

Tanulj tényleg profiktól sminkelni!

2013. május 29.

johanna szikszai.jpg

Millió és millió levelet és kérdést kapunk tőletek, hol is tanuljatok sminkelni, mert annyi rémtörténetet hall az ember. Mi is láttunk már elég sok borzasztó dolgot, amikor sok százezret kifizetett valaki, aztán kb. csak a hogyan ne módszert tanulta meg. Aztán saját orcánkon tapasztaltuk a munka "gyümölcsét" - olykor citromot. Szóval. Most  június 4-én egy olyan iskolában lesz nyílt nap, amit bátran ajánljunk nektek. L'école Fashion Make Up Akademy a neve. 

A L'école-ban Fazekas Richárd sminkmester az oktató, elég sok magazinban láthattátok már a munkáit. (A fenti kép a Maxima számára készült Szikszai Johannáról, a modellt Ricsi sminkelte,  egyébként Éder Krisztián fotója.) A sminkesguru jól elmondja a suli filozófiáját, mesél az oktatókról és a nyári trendeket is prezentálja a Visage modelljein. Hortobágyi Kászon pedig hajtrendelőben jeleskedik, de lesz workshop is, így mindenki kipróbálhatja magát. Lényeg, hogy meglesheted, hogyan és miként is van ez az iskola. Minden további info ITT.  Ja, és persze a részvétel nem kerül semmibe, csak sétálj el 4-én, a Párisi utca 9-be, délután 3-tól. 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr445332078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása