Nesze!szer

Nyerj Triumph fürdőruhát és OPI lakkot a Neszétől!

2013. május 28.



triumph_OPI_hird_fb_325x403.jpg

Na, mit szóltok? A Triumph kitalált valami jót, ami nekünk is eléggé bejött (a facebookon már elpöttyintettünk belőle picit:) Most a fürdőruhák mellé OPI körömlakkot kapsz vásárlásnál. Mi be is szereztünk már egy szettet. Nem áruljuk el, milyet, de egyébként bikini. A választott lakkunk pedig jó kis pinkes lett hozzá. 

Szóval, imádjuk, hogy a kedvenc márkánk ilyen furfangos és kenhetjük a karmainkat is trendszerűen jó kis OPI-val. De gondoltuk, hátha nektek is van kedvetek némi kreatív alkotáshoz és szívesen elképzelnétek, milyen szettben is feszítenétek a parton a nyáron. Mutatunk néhány képet az idei kollekció általunk kedvelt darabjaiból, hogy inspirálódjatok. Ám a paletta igen széles, a zsinórosan megkötőstől a lehengerlően szexi és decens egyrészesig minden van, hogy a tengerész stílust is megemlítsük, meg a szokásos kis feketét se feledjük azért.

És gondoltuk, legyen egy jó kis játék nektek is,  ha már a naptár szerint itt a fürdőruha szezon.

Ismertetjük is a teendőket.

Egy Triumph fürdőruha a fődíj és további két OPI körömlakkot sorsolunk még! 

1. Kérünk, lájkold ezt a postot és osszad meg!

2. És most a fantáziádat szólítanánk meg. Szeretnénk, ha elkészítenéd a te saját szettedet. Legyen rajta egy Triumph fürdőruha és egy OPI körömlakk mindenképpen, a többit rád bízzuk, mit viselnél még mellé a parton, vagy a medencés buliban. Jöhet kalaptól kezdve sálig, orkán felsőig bármi, csak a képzeleted szabjon határt, más ne. Az itt közölt képekből is válogathatsz, de a Triumph oldalán ITT is találsz nagyon sok szépséget. (OPI lakkokat meg akár a pinteresten is lelhetsz). Lényeg, hogy mutasd meg, hogyan is tündökölnél az új Triumph fürdőrucidban. 

Az elkészült montázst kérjük, töltsed fel a Nesze facebookos oldalára (ITT van, ha nem lennél még a követőnk). A képen pedig taggeld be a Triumph International Magyarország facebookos oldalát is (ITT van.) 

3. Vasárnap estig megy a játék, szóval, hajrá!!!! 

triumph1.jpg

triumph2.jpg

triumph3 lakk.jpg

triumph4.jpg

triumph5.jpg

triumph7lakk.jpg

triumph16.jpg

triumph8.jpg

triumph15 lakk.jpg

triumph14.jpg

triumph10lakk.jpg

triumph12.jpg

triumph9.jpg

triumph_montage_3_400x200px.jpg

triumph_montage_400x400px2.jpg

triumph_montage_3_400x200px2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr685320810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása