Nesze!szer

Vidám vasárnap

2013. május 25.


alice csudiországban.jpg

Egy reggel arra ébredtem: már nem vagyok gyerek. Sárga csekkekre, munkahelyi feladatokra, ordítozó szomszédra gondoltam, ahogy kinyitottam a szememet. Talán még a lejárt bérletemre is. És akkor rájöttem, nem akarok felnőni - ez nem az én életem.

Azóta újra gyerek vagyok. Felébresztettem azt, aki mindig is voltam. Nem szégyellek leülni a kőre a kertben, vagy buborékot fújni szappanból, ha arra támad kedvem. És a madarakat lesni órákig a Duna partján, meg ugróiskolázni a parkban. És már nem engedem, hogy bárki is elvegye a gyerekkoromat. Ugyanúgy vannak sárga csekkek, de már színes papíroknak hívom őket. Nem vágok komor arckifejezést, ha tárgyalni megyek és nem görcs az életem. Mosolygok és nevetek.  Mert így, újra gyerekként jó nekem! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr725317736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása