Nesze!szer

Új arcszépítőt találtunk: Myrla!

2013. május 17.

myrla família.jpg

Egyáltalán nem volt szerencsénk eddig ehhez a márkához. Aztán valahogy elolvastunk egy leírást és az érdeklődésünk rendesen felébredt. Mutatjuk is, hogy mi keltette fel: Egy innovatív eljárással, a milliméter tizezredrészénél kisebb részecskékbe, ún. micellákba csomagolva a Q10 antioxidánst, a rendkívül kicsi méretnek köszönhetően, a megszokottnál jóval hatékonyabban juttatjuk át a bőr legfelső szarurétegén, így más technológiákkal szemben megsokszorozzuk a sikeresen bejuttatott hatóanyag mennyiségét.  A Q10 (más néven: koenzim 10) a sejtjeink energia ellátását szabályozza. A bőr mélyebb rétegeibe való bejuttatásával csökkenti, kisimítja a mélyebb, mimikai ráncokat is az arcon és a nyakon akár 4 héten belül is. 

 

Myrla One Minute d+ü.jpg

Szóval, utána eredtünk, mit is tudnak ezek a termékek. Rögtön megörültünk, hogy van szérum is, nem csak nappali krém. Erre lecsaptuk! Az első az volt, hogy a csomagolása nagyon megtetszett. Olyan kis visszafogott, de mégis kreatív megoldás. A második szerelem a szérum pumpájánál történt, meglehetősen pöpec kis technikával jön belőle a csoda. Mert jön belőle. Igen hamar felüdíti az arcot, másnapos reggelekre a nyárra különösen ajánlanánk. Ez tulajdonképpen egy express gél, ami véd az uv-sugárzás okozta károm bőröregedés ellen is, de sec és perc alatt varázsol a fáradt vonások helyett üdeséget. Úgy kifeszül minden és nem a lógó arcú kutya hatása marad. Szépen bevalljuk, hogy ezt már nekünk sokszor kellett használtuk, és hát nem bántuk meg. Nagyon jó a matéria is érzetre, amit felkensz. Még okosabb, ha be is masszírozod kicsit körkörös mozdulatokkal. Mi ezt használjuk most. Az anti-aging szérum éjszakára javallt. Nekünk nagyon tetszik, hogy igen jól technológiával dolgoznak a Myrla előállítói, az anyagok is szuperek, növényi vitaminok, antioxidánsok, és ásványi mindenfélék, ja  és ráadásul itthoni cégről van szól. ITT rendelhetsz, ha gondolod, szerintünk nem rossz választás! 

Myrla Sejtmegújító anti-aging szérum            16 900 Ft
Myrla Sejtmegújító anti-aging nappali krém  14 900 Ft
Myrla One minute expressz gél                        12 900 Ft

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr255304416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maarjan 2013.06.29. 08:41:11

Sziasztok! Végre kipróbálhattam és használom.Összehasonlítva az eddig használt krémekkel (volt jó pár) csak jó tapasztalatom van, ezért megosztom veletek. A csomagolása nagyon tetszetős,nem kell bajlódni tubussal,tégellyel a pumpás megoldás fantasztikus.A krém állaga kellemes,jól kenhető,nagyon gyorsan beszívódik az arcbőr valóban felfrissül,nem lesz ragacsos zsíros a bőr.Közvetlen használat után könnyen lehet sminkelni.Mivel a második flakont fogyasztom mondhatom,hogy folyamatos használat után a ráncok valóban kisimulnak az arcbőr puha és bársonyos szinte megfiatalodik.Olyan mintha helyreállítaná a bőr működését.Úgy gondolom már nem problémás vízhiányos az arcbőröm. Köszönet MYRLA !! Negatív véleményem ,csak az illatáról van kicsit lehetne finomabb.

beautyka 2013.06.29. 09:01:50

@Maarjan:
Hurrá, köszönjük a visszajelzést! Szép nyarat neked!
süti beállítások módosítása