Nesze!szer

Pálinkafeszt mától!

2013. május 16.



PFESZT2013_vegekep_1920x1080.jpg

És éljen és éljen és talán még egyszer éljen. Ma megnyitjuk hivatalosan is a fesztiválszezont (eddig félhivatalosban élveztük a korai nyarat!), ugyanis a Pálinkafeszt délután jól elkezdődik az Erzsébet téren. Aki jár arra, a napokban már láthatta, hogy ácsolják a bódékat, építik a pavilonokat és egyre jobbak az illatok!

2013-ban a meggy éve van, így nem lesz hiány ebből a gyümölcsből a rendezvény négy napján, az egészen biztos. Mi mondjuk a medvehagymás-pálinkás bonbonra meg(g)yünk majd rá, de a meggylekvárban sült fűszeres marhapofa-kolbászt sem hagyjuk majd ki. És akkor most idézünk: 

A Tokaj-hegyaljai Likőr- és Pálinkamanufaktúra standjánál kínálják majd az ország első gourmetlikőrje, amely 27 féle gyógynövénykivonatból és prémium szőlőpálinkából készült. A Harmatrázó Pálinkaház jóvoltából lehetőség nyílik továbbá megismerkedni a limitált mennyiségben gyártott vadbodza pálinkával és egy igazi díjnyertes ital, a 2013-as International Spirits Awards-on ezüstérmet szerző Panyolai Birsalma pálinka is kóstolásra vár. Már díszdobozba került Magyarország pálinkafőzdéinek közös „munkája”, a legnemesebb meggypárlatokból házasított Év pálinkája is, amelyet május 16 és 19 között lehet először megkóstolni.

 

páleszfeszt20111006_1078_resize.jpg

 

Hát így leszünk mi. Ma nyit a buli és vasárnap estig ihat mindenki kedve és pénztárcája szerint. A talp alá is adnak jó kis muzsikákat, nekünk mondjuk nagy kattanásunk Péterfy Bori, hát ő is lesz. És Zséda, a Colorstár (ez is döbbenetesen jó zene!), Belmondo, Zsola az orchideákkal, a Tátrai Gitár Trió és a Kéknyúl is. Na, hát őket nem ismerjük, de ígérjük, felzárkózunk. Na, kivel koccintunk? Teljes program ITT. Ha pedig a Rézangyal pálinkakurzusára jelentkeznél és megtanulnál ezt azt, sőt, szívesen elkészítenéd a saját páleszodat -  ide írjál mélt:  info@rezangyal.com. Jó bulizást!

Budapesti Palinkafesztival (1).jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr785302990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása