Nesze!szer

Kollekció Cannes-ra hangolva

2013. május 16.

doutzen-kroes-loreal1.jpg

Mutatjuk Doutzen Kroes közreműködésével a L'Oreal újdonságait. Ez a L'Or Sunset névre hallgató kollekció, és speciálisan a filmfesztiválra alkották meg. A holland modell csillog rendesen, nincs aranyban hiány és föld színekben sem. Szerintünk elég döfi!

Itthon ezek a lakkok és rúzsok nem lesznek kaphatóak, de nagyon hasonló termékek vannak a L'oreal kínálatában. És íme egy leírás, te hogyan készítheted el ezt a sminket. Lehet, hogy estére összedobjuk? 

Az arc ragyogóan természetes küllemét a LumiMagic folyékony alapozóval tökéletesítjük. Enyhén púderezzük le a T-zónát. Bronzfényű arcpirosítóval nagyon finoman emeljük ki az arccsontot. A szemkiemelés első lépéseként a GelIntenza tartós krémtussal kontúrozzuk alul-felül a szemet, emeljük ki a vízvonalat. Utána a Color Riche grafit fekete színnel készítsünk el egy füstös szemet, majd a kontúrszéleket satírozzuk el. A Color Riche aranyfényű szemhéjpúdert satírozzuk a felső szemzugtól a mélyítő vonalra végig. Végül a VolumeMillionLashes L’ORNOIR, különleges, éjfekete, arany pigmentekkel gazdagított dúsító és ívelő szempillaspirállal fessük ki szempilláinkat. Ajkunk, ünnepi érzékiségét emeli a Color Riche, Perfect Red szenvedélyes árnyalata. Körmeink ragyogásához a Color Riche fekete színt tegyük fel, száradása után az arany top cot-taltegyük egyedivé. 

doutzen-kroes-loreal4.jpg


DK7.jpg

DK6.jpg

DK8.jpg

DK4 (1).jpgDK5.jpg

DK3.jpg

doutzen-kroes-loreal3.jpg

doutzen-kroes-loreal2.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr855303272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása