Nesze!szer

Hajmaszk. Na, az meg mi?!

2013. május 14.

bomb tejes mézes hajmaszk.jpg

Kondicionáló hajmaszk. Oké, mondtuk erre. Hazasegítettük a Mammutból. Megkezdtük a hajmosást. Aztán a balzsamozás stációhoz érve kibontottuk ezt a dolgot. Kellemes illatot árasztott. Nem túl erőset azért szerencsére. Olyan finomat. Mézeset, de lágyat. A hajpakolások, balzsamok közül mindig konkrétan hülyét kapunk azoktól, amelyek túl folyósak. Átverik az embert szépen, ráírják a milyen sok ml van benne, aztán látod, hogy olyan híg, hogy csak na. Ennél a Bomb cuccnál örömmel tapasztaltuk, hogy bizony, itt "rendes", tömör matériáról van szó. És így elég kevés is elég volt belőle. Tuti, hogy olyan 5-6 hajmosásra elég is lesz, persze, akinek rövidebb frizurája van, ez úgy a kétszerese is lehet simán. Az utasítás szerint 2 percet kellett volna hatni hagyni. Mi ezt szokás szerint úgy oldottuk meg, hogy egy nagy törölköző alá dúcoltuk az egészet és fél órát hagytunk neki. Közben megírtunk egy postot és gyorsan és válaszoltunk egy rakás mélre. Aztán jött a lemosás. Elsőre nem tetszett érzetre a dolog. Nem lett olyan selymes, mint gondoltuk. Aztán szárítás után megláttuk a tükörben az eredményt. És hűűűű, hát ez csodás, közöltük önnön magunkkal a fürdőszobában. Lett volumene a hajunknak, ahogy Hajas Laci mondaná. Tök szépen állt az egész. Nem mondjuk, hogy lágyan omló tincsek keletkeztek, mert az baromi hülyén hangzana. Viszont jó lett a frizkónk és kész. És fényes is. Bírjuk ezt a hajmaszkot, na.

Bomb Tejes-mézes hajmaszk 200 ml - 2 790 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr305298974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blckrainbow 2013.05.14. 14:27:46

200ml 5-6 hajmosáshoz? :O

Grasl Veronika 2013.05.14. 15:03:18

blckrainbow@Többre elég jóval, ez szerintem elírás...kevés is elég belőle, nagyon tápláló benne a növényi olajak "kavalkádja", ezért kevés is elég belőle egy alkalommal! :)

beautyka 2013.05.14. 16:21:46

@blckrainbow:
mivel igen hosszú és száraz a hajunk, ezért ennyi... pakolunk mindig bőven!
Nyilván rövid hajnál sokkal többre elég!
süti beállítások módosítása