Nesze!szer

Csajos borozás jöhet?

2013. május 14.

Egyketto_majus_women est.jpg

Most van az, hogy szerintünk igyátok a szavainkat. Az Egykettőben ugyanis újabb női borest kerül megrendezésre. Women's Wine World a sorozat neve, amely a keretet adja. Kóstoltatott már Matolcsy Sára, Csetvei Kriszta, Heimann Ági is, hogy csak néhány nevet említsünk a (bor)sorból.  És most holdjárásra hívunk benneteket. Ugyanis a mádi Holdvölgy birtokról érkezik Demkó Natália. És most a londoni és hongkongi piacok után (!) Budapesten is bemutatásra kerülnek a Dörgő-tető nedűi. Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk. Szerda este 7 óra a kezdés, ekkor kerülnek a poharakba a Holdvölgy borok. Jössz? 

Az Egykettő facebookos oldala ITT, ahol minden további infót megtalálsz. Ja, másnap, csütörtökön pedig francia est lesz... bizi egy hét ez! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr85298947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása