Nesze!szer

Ütött az órád!

2013. május 13.

dior óra1.jpg

Most éppen nyolcat ütött, ugyanis ezzel a névvel illeti Dior legújabb (óra) ékszer kollekcióját.  Nem véletlenül, hiszen ezek a kis ketyegők, igazi luxus darabnak számítanak, annyira szépek, letisztultak, és annyira… Diorok. A nyolcas szám igazán különlegesnek számít, idén különösen. Christian Diorék ugyanis ezzel a kollekcióval tisztelegnek az építészet, és a művészetek előtt. (A nyolcas szám egyébként ugye az öröklét szimbóluma is!)

dior óra3.jpg


Egyesek úgy tartják, a nyolcas az egyik leggyakoribb szerencseszám, és ezen kívül nagyon sok misztikum is övezi. Szóval, ha eddig csak annyit tudtál, hogy a nyolc a hetes után következik, és a nyolc meg nyolc az tizenhat, akkor megsúgjuk, hogy a Dior Házat 1946. október 8-án alapították. Ez aztán a véletlen! Vagy mégsem?

dior óra5.jpg

dior4.jpg


Nem ásnánk bele magunkat mélyebben, ebbe a Sherlock Holmes rejtvénybe, inkább felvonultatjuk a kis szépségeket: Mi szíves-örömest viselnénk őket, mert nekünk (bejött a) nyolc! Nektek,hogy tetszenek?

Nesze!Dóri

dior óra2_1.jpg

classic-couture-the-new-christian-dior-viii-collection_3.jpg

classic-couture-the-new-christian-dior-viii-collection_2.jpg

dior óra8.jpg

classic-couture-the-new-christian-dior-viii-collection.jpg

dior óra7.jpg

dior óra6.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr665290204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása