Nesze!szer

Szépen kandikálj ki a szandiból!

2013. május 08.

szandál.jpg

Bár néha megtréfál bennünket az időjárás katasztrófa filmbe illő borús esős napokkal, ha jó az idő - papucsokban és szandálokban rohangálunk. Már szerencsére ugye sokan elmentek pedikűröztetni, lakkoztatni hogy szépek legyenek azok a lábak. (ezt mi is támogatjuk)
Azonban fontos megemlíteni hogy mit szabad és mit nem, hogy a szépség miatt csodálják a lábainkat ne pedig azért mert vállalhatatlanul néznek ki! Néhány éve robbantak be a piacra (nem a divatba) a beépíthető gyümölcs formák, vicces bulis, na de a lábon is az?! Gondoljunk bele aki 2 méternél távolabbról látja a lábkörmeinket,  kiwi és dinnye esetén zöld pacákat fog látni, ami lássuk be nem túl bizalomgerjesztő. Lehet nagyon szép, egyszerűbb matricákat kapni, amit lakkozásnál használhatunk. Ezeknél szintén a színekre figyeljünk, ha egy virágmintában ezüst vagy fekete van, na, azt ne válasszuk. Ugyanis sajnos távolabbról piszkosnak fog hatni a körmünk.
Hogy ne csak a tiltásokról essen szó, ízléses, ha  franciára,  színesre lakkozunk, lehet díszíteni de csak visszafogott pasztell színekkel. Kerülhet rá strassz is, kihez mi áll közel.
Egy kis praktika! Amennyiben papucs vagy szandál viselése esetén napközben koszos lenne a sarkunk és nem akarjuk egy bevásárlóközpont mosdójában lemosni, nem kell mást tennünk mint kozmetikai törlőkendővel áttörölni gyorsan. A benne lévő hatóanyagok még jót is tesznek a bőrnek. Kis kiszerelésben is lehet kapni nem kell százas kiszerelést magunkkal cipelni! 
(Amennyiben szépen lakkozott körmöket szeretnél - Brigi oldala ITT)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr815286749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása