Nesze!szer

Nyerjél 3D-s szempillákat!

2013. május 02.

szempilla2.jpg


Ismerős az érzés, amikor nap végére a szempillaspirál az arcodon mindenhol fellelhető a szempilládon kívül? Nekünk sokáig az volt...Megoldás lehet erre és még sok más kellemetlen szituációra is a műszempilla. És nem a soros, ragasztóval esemény előtt felrakottra gondolunk...Sokan idegenkednek, ha valami úgy kezdődik hogy "mű" , de nincs mit tenni ha valamit a természet nem úgy alkotott meg ahogy szeretnénk... A műszempilla hallatán mindenkinek a lobogó ,óriási , természetellenes látvány jut eszébe, ezzel ellentétben a 3D-s műszempilla természetes hatást kelt. A saját pillákra szálanként kerül felragasztásra ezért a pislogás és a szem mozgása esetén nem egy merev valami lesz a szemünkön, hanem a sajátunkkal együtt mozog.
Választhatjuk eseményre, vagy ha beleszeretünk a pillákba akár a mindennapokra is. ( szakember által bármikor leszedhető, nem károsítja a saját pillákat)
Nyaraláskor, wellness közben ápolt és sminkelt hatású lehet az arcunk a 3D-s pillákkal. A reggeli készülődésből kihagyhatjuk a spirálozást. Ha úgy akarsz kinézni, mint a Bond lányok, amikor kijönnek a vízből, hát hidd el, ez a megoldás...
Pilla építés előtti 24 órában  a tartósság érdekében ajánlott a smink kerülése, építés utáni 48 órában a forró gőzben tartózkodás és a sminkelés tilos, ha ezeket betartjuk, igen hosszan tartó pilláink lehetnek.

(Briginél a Lux Lash 3D műszempillát kérhetitek, teljes építés 12.000 Ft, 4 héten belüli töltés 6500 Ft)

 

szempilla1.jpg

 

Van kedved egy ilyen csodás pillát nyerni? Egy szempillantás alatt elmondjuk a teendőidet és már indulhat is a játék.

1. Kérjük, mondjad erre a postra: tetszik.

2. Mondjak Brigi secretnails oldalára: tetszik. Ezt ITT teheted meg. 

3. A Nesze!szer facebookos oldalán pedig úgyis követő vagy már (ITT lehetsz, ha nem). És csak annyit írj a post alá, melyik volt életed egyik kedvenc "pillanata"! És három nap múlva már sorsolunk is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr505261211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csippy 2013.05.03. 16:29:28

Életem egyik legszebb pillanata az volt, mikor párom 6 éve szerelmet vallott nekem! :)
süti beállítások módosítása