Nesze!szer

Te azt mondod Balaton, én azt mondom, Nivea

2013. május 01.

NIVEA Sun Protect&Refresh Átlátszó Hűsítő Napozó Permet FF20 4299Ft.jpg

Mentolos, de nem a legújabb Airwaves, mi az?
A várva várt napocska sajnos nem egyedül jött, elhozta magával két cimboráját is, név szerint UVA- t és UVB-t. Szánsájn ide, hálidéj oda, ezekkel a fickókkal nem árt, ha vigyázunk, különben könnyen megégethetjük magunkat. Szó szerint.
Segítőtársnak pedig a Nivea Sun megalkotta nekünk legújabb termékét, egy olyan napozó sprayt, ami nemcsak védelmet biztosít, hanem megkímél bennünket attól is, hogy egy nyálkás kétéltűnek érezzük magunkat, mert a krémréteg nem akar egyhamar felszívódni, ráadásul még ragad is. A Protect & Refresh Átlátszó Hűsítő Napozó Permetet nagyon könnyű használni, mentolt és etanolt is tartalmaz, közülük etanol biztosítja a hűsítő hatást, a mentol pedig sokáig megőrzi ezt az érzést. Na és most figyelj! Az aeroszolt egy speciális 360º-os szeleppel látták el, ami azt jelenti, hogy minden irányban használható, akár fejjel lefelé tartva is. A mi strandtáskánkban tuti helyet kap ez a kis spray, próbáljátok ki Ti is!

Nesze!Dóri

NIVEA Sun Protect & Refresh Átlátszó Hűsítő Napozó Permet FF 20 - 200 ml: 4 299 Ft

NIVEA Sun Protect & Refresh Átlátszó Hűsítő Napozó Permet FF 30 - 200 ml: 4 699 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr785259000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása