Nesze!szer

A nagy Tedd-Ne tedd kalauz lánybúcsúztatókra

2013. április 26.

bachelor party.jpg

Nyár van, alig fürdőruhában…Többek között ezért is szeretjük ezt a hónapot, de ha te is olyan csajszi vagy, akinek a barátnője esküvőzni készül (de az sem baj, ha te vagy az, akinek hamarosan bekötik a fejét), akkor is sok hasznos tanácsot olvashatsz a nagy Tedd-Ne tedd kalauzunkban.

1. Ne tedd: Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hagyomány, ami úgy tartotta helyesnek, ha az ara legjobb barátnője titokban rendezte a lánybúcsúztatót. Köszönjük a modern kor nőinek, hogy véget vetettek ennek, hiszen nincs annál kellemetlenebb, mintha vért- verejtéket izzadva megszervezel valamit, amiről kiderül, hogy nem is tetszik a barátnődnek. Inkább ülj le vele, és kérdezd meg, mit szeretne jobban: egy hétvégi wellness túrát, vagy inkább egy durva húzós bulit.
2. Tedd: Vond be az előkészületekbe a többi koszorúslányt is! Rendben van,hogy te vagy az ara jobb keze, de félő, ha mindent egymagad akarsz csinálni, a dolgok irányítása könnyen kicsúszhat a kezed közül. Ha mégis magadnak akarod a munka oroszlánrészét, akkor legalább az apróságokat (sütemények, italok beszerzése) hagyd meg a többieknek.
3. Tedd: Időben kalkulálj a parti költségeivel, mindent jegyzetelj, kérj számlát, hogy biztosan mindenki bedobja a maga részét a büdzsébe. Így azt is könnyedén számon tudod tartani, hogy ki az, aki még tartozik valamivel
4. Ne tedd: Lánybúcsúztató alatt nem kötelező egy háromnapos Las Vegas-i ereszd el a hajam típusú összejövetelt érteni (persze csak, ha nem te vagy Paris Hilton). Kibérelhettek egy apartmant egy éjszakára is, és ha elég jó a csapat, a hangulat itt is könnyen a tetőfokára hág majd.
5. Tedd: Tájékozódj, mielőtt döntesz! Nem kell az első éttermet vagy bárt lefoglalnod, ahol éppen felvették a telefont, nyugodtan kérdezősködj, érdeklődj a lehetőségeidről, ezzel is spórolhatsz.
6. Tedd: Nézd át a vendéglistád, és alaposan merülj bele a meghívottak egymás közötti,és az arához fűződő baráti szálak elemzésébe. Ugye emlékszel, mit történt a Koszorúslányok című filmben, amikor kiderült, hogy a meghívottak közül ketten (Kristen Wiig és Rose Byrne) nem szívlelték egymást?
7. Ne tedd: Ne stresszeld túl a dolgokat! Mi nők hajlamosak vagyunk túlgondolni, túlaggódni, és túlagyalnimagunkat, de ezúttal biztosan állíthatjuk: fő a nyugalom! Különben is a stressz árt a szépségnek, és ez nem csak az esküvőszezonra vonatkozik.
8. Tedd: Csak óvatosan a képmegosztással! Ritkán mondunk ilyet, de buli estéjén inkább offold a telefonod, főleg a facebookot, mert még a végén olyan képeket is kiposztolsz, amik jobb, ha a gépeden maradnak.
9. Ne tedd: Keverni jó, de ha nem akarsz macska jajt, ne keverd a koktélt a pezsgővel, a borral és társaival, válassz ki inkább egyféle drinket, így a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad. (Hidd el nekünk, van tapasztalásunk!)

10. Tedd: ÉREZD JÓL MAGAD!

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr165247324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása