Nesze!szer

Fogyni szeretnél? - ezzel kenjed magad!

2013. április 25.

red paprika.jpg

Örökzöld ez a téma, mint a Korda slágerek. Gondoltuk, írunk róla nektek megint, mert szezonja van és ma egy kedves pajtásunk által igény is lett rá a faluban. Ez a Nesze!szer harmadik tavasza, ami igaz, idén nyárra esik,  de elővettük egy bevált termékünket tesztre ebben az esztendőben is. Mert ugye, a csizmás szezon után hirtelen beköszöntött a bikini korszak és hát a narancsbőr para és a jajjj, hogy is fogok mutatni fürdőruhában dolog is előkerült - ahogy szokott. Nálunk is persze. 

paprika yamuna.jpg

Mi pedig újra beszereztünk egyet a Yamuna paprikás krémből. A paprikakivonat ugyanis orvosilag igazoltan is segít a kötőszövetekben lerakódott zsír oldásában, elszállításában. Ez az, amit évről-évre kihasználunk mi is. Anticellulitra javallják, de fogyaszt is rendesen, ezt két esztendeje megtapasztaltuk. Na jó, nem úgy, hogy bekened magadat, előveszed a nagy tál pattogatott kukoricát, szórsz rá egy kis pillecukrot, majd bámulod a Budapest kéjjel-nappalt... Bemasszírozva hat, de még inkább sportoláshoz kiváló társ ilyenkor. Első körben (mint ezt már két éve megírtuk nektek), jobb, ha tudjátok, ez a parikás cucc csíp, mint állat. Nem az a belehalós, csak ha elfelejted, hogy bekented vele magadat, adhatja a meglepetést. Ráadásul azért még 3-4 órával utána is érezteti ezt a csipikés jelleget, de jó is az, ha emlékeztetve vagy: te bizony tettél ma magadért. A hepéket és hupákat egyenlíti ki, de ami még jobb (szerintünk), hogy egész egyszerűen viszi le a felesleget. Néhány napnyi sportolással egybekötött használat után (aerob jellegű dologra gondoltunk, a sakk az nem döfi!), olyan darázsderekat csinál pl, hogy csak na. És ha jól viszed fel, a kockás has sem lesz már messzi álom, persze mondjuk, ha nem kürtős kalácsot tolsz még este tízkor is. (Ezt is elmondtuk már sokszor, de a lapos has titka nem a nyolcszáz felülés, hanem a normális étkezés, tehát este már nincs szénhidrát és aerobozni kell mellé, az erősítős torna nem elég!)

Tanulság: a Yamuna paprikás kréme ebben az évben is ugyanolyan jó, mint az előzőekben, futottunk vele már néhány kört és fogunk is. Combra, popsira, hasra és derékra kiváló, kontúrosabb lesz az alak. Ultrahanggal is rásegíthetsz, amennyiben van ilyen ketyeréd otthon. Ja, kenés után pedig alaposan mossad le a kezedet, ezt is megtapasztaltuk újra, hogy milyen fontos! A szemedet pedig hagyd békén, nem onnan akarod levinni a felesleget! 

Yamuna Paprikás Krém cellulit kezeléséhez 250 ml - 1 314 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr805246463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása